Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyha az ország 60-65%-a elhízott-túlsúlyos, akkor én miért nem találok magamnak ilyen (telt, túlsúlyos) korban hozzám illő (tőlem fiatalabb) barátnőt? 24/F
#6, #10: BMI csak egészségügyileg vizsgál. De ha megnézed, közel lehetsz a határértékhez. Én 183/73 vagyok és inkább vékonynak mondanám magam. De ez kérdés szempontjából mindegy.
A korosztályodban még nem jellemző az elhízás annyira. Fiatalon jobban kompenzál a szerverezt, mint 30-40 fölött.
Mindenesetre, biztosan erre vágysz? Ízlés ide vagy oda, a túlsúly nagyon sok egészségügyi problémával jár, amik közül nem keveés súlyos.
7
lol és nézed hogy gyúr a pasid?
16-mondjuk úgy hogy átlagos vagy kicsit alatti pasi vagyok.
(3-mas)
13. Szoktunk együtt is edzeni, de legtöbbször külön sportolunk. Attól, hogy túlsúlyos vagyok, még hetente 4-5x sportolok, gyakran járunk kirándulni is. Szeretek enni, sokat is főzök, jókat, 80%-ban egészséges kajákat eszünk.
Kérdező ehhez a magassághoz a 100kg már tényleg nagyon sok. Az nem túlsúly, hanem már veszélyes kövérség. Egyébként nem azt mondjuk, hogy ebben a korosztályban nincsenek ilyen nők, csak hogy nagyon kevesen vannak. Főleg az ennyire extrém kövérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!