Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak mekkora része jár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak mekkora része jár úgy, hogy egész életében nem jut neki egyszer se olyan nő, amilyenre vágyik?

Figyelt kérdés
Őszintén: a férfiak többsége olyan nő mellett köt ki, amilyet akar, vagy belefásul a keresgélésbe, és lecövekel annál, aki jutott, és egész életében lesz egy hiányérzete? Elhiszem, hogy van pár Casanova, akinek ez nem okoz gondot, aki annyira imádja magát, hogy a csajok is imádják, de a többségnek nem ilyen jó az önképe.
2021. máj. 28. 23:09
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
85%

‘Eleve férfiakhoz szólt a kérdésem, nem hozzád hasonló idegbeteg, sérült nőkhöz.‘

van egy rossz hirem, incelkem: ahogyan a nok parvalasztasi jogat sem korlatozhatod, abba sincs beleszolasod, ki valaszolhat a kerdesekre.

amugy sehol sem emlitetted, hogy ferfiakhoz szol a kerdes. olvasd at megegyszer, te ATLAG FELETTI INTELLIGANCIAJU:D:D:D

2021. máj. 29. 21:32
 52/67 A kérdező kommentje:

48: Örülök, és sok sikert kívánok nektek! Nekem is lesz holnap egy randim :)

49-50-51: Szerintem szedd be a gyógyszeredet, vagy vonulj be egy zárkába, amíg elmúlik az elmebajod vagy a menzeszed :) Nyilván bántottak, beszedtél jópár sérülést, ezért itt vagdalkozol idegenekkel, akikről semmit se tudsz (pl. hogy már most lakástulajdonos vagyok, és jóval magasabb a minimálbérnél a fizetésem. Ja, és szűz se vagyok, tehát az incel definíciójának se felelek meg. De amúgy minden stimmel :D). Kár erőlködnöd, mert nem olyan vagyok, amilyennek hiszel. Egy képzelt ellenségképpel harcolsz, akit most én testesítek meg (de gondolom, más, hasonló kérdéseknél is lenyomod ezt a rikácsolást), mert emlékeztetlek olyan férfira vagy férfiakra, akikkel nagyon rossz tapasztalataid voltak vagy akiktől fenyegetve érzed magad. Ez a te magánügyed, nem az enyém, és mindegy, hogy mit fogsz még itt mocskolódni, úgysem veszem fel. Nyilván nem fogod tudni megállni, hogy ne a tiéd legyen az utolsó meg az utolsó utáni szó, úgyhogy majd kiadod magadból, aztán lenyugszol. Hozzád nincs több szavam.

Továbbra is várom egyébként a férfiak válaszait, tapasztalatait. Értelmes nőkét is, de elsősorban férfiakéra lennék kíváncsi. Ennek egyrészt az az oka, hogy értelemszerűen ők tapasztalják meg ezt férfioldalról, másrészt meg az, hogy mint látszik, elég nehéz erről nők jelenlétében úgy beszélni, hogy ne csapjon át veszekedésbe, ahol kinek-kinek előjönnek a sérelmei.

2021. máj. 29. 22:00
 53/67 anonim ***** válasza:
5%

"Nekem is lesz holnap egy randim"

A jobbkezeddel? Milyen aranyos :)

2021. máj. 29. 22:08
 54/67 anonim ***** válasza:
91%
13 nekem is kuldhetne kepet, megigerte. Varom, es nem kotekedni akarok, hanem komolyan erdekel.
2021. máj. 29. 22:16
 55/67 anonim ***** válasza:
100%

Hogyha valaki megtalálja álmai asszonyát, majd telnek az évek és meggyűlölik egymást, elválnak, stb...

Akkor ő megtalálta álmai asszonyát, ha neki az is az álma volt, hogy együtt öregszenek meg?

Amikor összejöttek meg összeházasodtak a megtalálás örömét megélte, de ezt az örömöt felváltja majd az elvesztegetett évek miatti keserű bánat.

Szerintem marhaság, hogy itt "vitatkozni akarnak veled": a kérdésedre nem tud érdemben válaszolni sem nő, sem férfi, mert aminek tudni akarod a mennyiségét az egzakt módon nem mérhető a leírásod alapján. Véleményem szerint meg nem is releváns az adat az életed szempontjából, mert nem tudod érdemben megváltoztatni az éléthez való hozzáállásodat, mint. pl "a dohányosok 80%-ának 20 évvel csökken a várható élettartama" statisztika alapján.

Mondjuk lehet, hogy én nem értem amit kérdezel, nem tudom jobban körül tudod-e írni.

2021. máj. 29. 23:15
 56/67 anonim ***** válasza:
85%

52:

Kár erőlködnöd, mert nem olyan vagyok, amilyennek hiszel. Egy képzelt ellenségképpel harcolsz, akit most én testesítek meg (de gondolom, más, hasonló kérdéseknél is lenyomod ezt a rikácsolást), mert emlékeztetlek olyan NŐRE vagy NŐKRE, akikkel nagyon rossz tapasztalataid voltak vagy akiktől fenyegetve érzed magad. Ez a te magánügyed, nem az enyém, és mindegy, hogy mit fogsz még itt mocskolódni, úgysem veszem fel. Nyilván nem fogod tudni megállni, hogy ne a tiéd legyen az utolsó meg az utolsó utáni szó, úgyhogy majd kiadod magadból, aztán lenyugszol.

attol meg incel maradsz mentalitasban, hogy eletedben egyszer x eve osszehoztal valami szanalmas szex-felet (szegeny no!) vagy elmentel egy prostihoz.

2021. máj. 30. 00:44
 57/67 anonim ***** válasza:
85%

"Amúgy itt most az intelligenciáról beszéltünk. Az, hogy szerinted csőlátású valaki, az véleménykérdés, meg nem is lehet mérni. Az volt a kérdés, hogy ki mennyire intelligens, erre az a válasz, hogy aki 100 feletti IQ-jú, az átlag feletti. Pont. Nyithatunk vitát érettségről, alkalmazkodóképességről, empátiáról, józan észről meg egy csomó másról, de az már nem intelligencia. Intelligens az, aki gyorsan átlát mintákat és jó az absztrakt gondolkodásban. Pontatlanul"

Ad egy: Van érzelmi intelligencia is, ugyanis nem csak az IQ számít, sőt. Ma rengeteg pozícióban az EQ mértéke egyre fontosabb, ezt tanulom, úgyhogy szerintem ne nyissunk vitát. Nem én használom pontatlanul PONT. Az, hogy neked nincs EQ-d az nem a mi bűnünk.

Ad kettő: Aki így meg tud nyilvánulni, hogy 40-50 évesen mekkora fa*szagyerek lesz, az meg egy ostoba barom. Aligha nevezném intelligensnek, úgyhogy szerintem vizsgáld felül, hogy biztos helyes-e az az érték, mert kezdenek kétségeim lenni.

Ad három: 50 évesen nem vének a nők sem, ha magadat sem definiálod egy múmiának, de külön "tetszik" a kettős mércéd. Egy újabb "kedvesrendesvagyok" jófiú, a legrosszabb verzió. Az ilyeneknek ne is "járjon" nő. Bár az életbe semmi sem jár, max. a nagy szád.

Üdv,

24/L (Nem Xenophilius, de egy sokat olvasott ember, mert fejből tudokcsomó idézetet. Szívesen.)

2021. máj. 30. 08:03
 58/67 anonim ***** válasza:
91%

28: Értem, nekem ez elkerülte a figyelmemet, hogy országos mérés van.

Régebben is így volt ez?

Én lassan már 30 éve, hogy hallottam ezt a tájékoztatót.:)

2021. máj. 30. 09:22
 59/67 A kérdező kommentje:

"Ad egy: Van érzelmi intelligencia is, ugyanis nem csak az IQ számít, sőt."

Nagyon rákattantatok erre az intelligencia-témára. Valaki megkérdezte, hogy ki átlag feletti intelligenciájú, erre én meg egy másik férfi leírtuk, hogy aki 100 feletti, arra ez igaz, és mi 100 felettiek vagyunk, és azóta másról sem szól a topik, minthogy denagyképűezakérdező. Nem ejthetnénk már ezt a hülyeséget?

"Ma rengeteg pozícióban az EQ mértéke egyre fontosabb, ezt tanulom, úgyhogy szerintem ne nyissunk vitát. "

Én is ezt tanultam, és pontosan tudom, hogy az EQ nem egy tudományos fogalom, és nincs standard mérési eljárás hozzá. Az EQ egy köznapi fogalom, olyan, mint a "józan ész", amin mindenki kicsit mást ért, mindenki érzi nagyjából, hogy mit jelent, de nincs egységes definíciója.

"Az, hogy neked nincs EQ-d az nem a mi bűnünk."

Van EQ-m, csak van, amikor úgy döntök, hogy nem leszek udvarias. Pl. értem, hogy mérges vagy rám, mert neked nem tetsző dolgokat írtam nőkről, de mivel nincs semmi valódi viszonyom hozzád, ezért nem fogok neked szabadkozni. Egyébként is tudom, hogy nem igaz, amit írsz, csak nagyon szeretnél minden rosszat rám olvasni. Ez nem a témáról szól már rég, csak sértett egókról. Jobb lenne ezt privátban lerendezni egyébként.

2021. máj. 30. 11:56
 60/67 anonim ***** válasza:
Ha egy szánalmas siránkozó kérdést írsz ki, mit vársz? Egyébként én aztán nem vagyok megsértve, te írod, hogy "nem jut megfelelő nő". Na, de mindegy. Egyébként meg a stílus maga az ember, ha akkora EQ-d lenne nem pics*áznál másokat semmi esetre sem. Semmikor.
2021. máj. 30. 14:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!