Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hagyjam így az egész ismerkedé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam így az egész ismerkedést a fenébe? Miért kevés az ilyen lány?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, hogy nem találok olyat, akire társként tekinthetnék. A külsőségekkel nincs gond, sokféle lány bejön. Belső terén viszont, jó ideje senki sem fogott már meg. Lehet, hogy velem van a probléma, de úgy érzem, egyre kevesebb érdekes nőt látni. Olyat meg szinte egyet sem, aki hozzám passzolna. Ilyenkor mit tehetnék? Egyáltalán, miért van egyre kevesebb különleges lány?

Oké, ezek elég általános problémák, szóval írnék páldakat is, hogy mi hiányzik:

- Legyen nyitott a normális kommunikációra. Ha valami zavarja, akkor közölje és ne játssza be a "mi a baj? semmi" dolgot.

- Legyen hűséges. Mármint, tényleg. Ne csak hangoztassa, mint ami általánosan jellemző. (Szomorú, de a környezetemen egy hűséges nőt sem ismerek.)

- Legyen intelligens. Nem diplomára gondolok, hanem alapvetően tudja alátámasztani a véleményét és kifejteni a gondolatait. (Erre jó példa ez az oldal. Ha valaki nem tetszőt mond, akkor elég sok nő érv helyett odavágja, hogy a másik incel. Vagy kiakadnak teljesen hétköznapi kérdéseken is.)

- Legyen saját élete és adjon teret. Oké, hogy sokat legyünk együtt, de ha elmegyek haverokkal inni egyet, akkor ne akadjon ki. Ugyanúgy, neki is legyen valami hobbija vagy barátai.

- Legyen komoly, de a hétköznapokban vidám. Tehát, ha olyan a helyzet, legyen komoly a hozzáállása, de egyébként ne legyen letört, befásult.

- Lehessen vele mélyen beszélgetni. (Oké, a saját szintjén mindenki azt gondolja, hogy ő mennyire mélyen tud beszélgetni. Erre tipikus példa, hogy mindenki előadja, mennyire megbízható, miközben nem.)

Igazából ezek olyan dolgok, amiket simán magára húz mindenki, de a többségre nagyon nem igazak. Az összes "én más vagyok" típusú lánnyal, akivel beszéltem, kibukott valami erős probléma.

Az érthető, hogy nem mindig alakul ki a kémia, de még "haveri" szinten is nehéz ilyen lányokba botlani, pedig arra is nyitott vagyok. Bevallom, külső terén nem vagyok a leghelyesebb, teljesen átlagosan nézek ki.

2021. márc. 10. 11:16
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
31%
Az a baj sok lány haverkodni sem akar, ha nem jössz be neki. Mert cikinek érzi ha veled lóg.
2021. márc. 10. 11:19
 2/25 anonim ***** válasza:
82%

"- Legyen hűséges. Mármint, tényleg. Ne csak hangoztassa, mint ami általánosan jellemző. (Szomorú, de a környezetemen egy hűséges nőt sem ismerek.)"

És fogsz vele hosszú távon is szexelni legalább heti 5-ször (vagy ennél többször), vagy lesz jó esetben heti 1-2 menet (vagy akár ennél is kevesebb), aztán csak lesel, hogy vajon miért csalt meg? Arról már nem is beszélek, hogy jól dugsz-e, tudsz-e orgazmust okozni egy nőnek, nem élvezel-e el túl korán és nincs-e kicsi péniszed.

Most lehet ezeket provokációnak érzi valaki és le leszek pontozva a fenébe, de szeretném ha ezekre komolyan válaszolnál kérdező és más is komolyan elgondolkodna rajtuk. Ha ezek meglennének minden kapcsolatban, akkor a nők általi megcsalások száma 80%-kal csökkenne.

2021. márc. 10. 11:28
 3/25 anonim ***** válasza:
91%
Te milyen ember vagy? Mármint a valóságban, nem csak úgy bemondás alapján.:)
2021. márc. 10. 11:30
 4/25 A kérdező kommentje:

#1: Ezt személy szerint nem tapasztalom. Társkeresésben meg persze, hogy számít nekik is a külső.

#2: Mivel imádok szexelni és nyitott vagyok új dolgokra, ezért persze, simán szexelek heti ötször. Napi 1-2 menetet is ment több éves kapcsolatban is.

Az, hogy jól dugok e, relatív. Kinek mi jön be. Ez attól függ, hogy mennyire passzolnak a szexuális igényeink. Az orgazmus szintén ezzel kapcsolatos.

Túl korán nem megyek el, a péniszem meg nem mikropénisz, 16-17 centi.

#3: Milyen ember vagyok? Kérdezz nyugodtan, válaszolok bármire ezzel kapcsolatban, de nem akarok feleslegesen oldalakat írni.

Gondolom, egy kis beszólás akart lenni egyébként, amivel semmi gond. Az a helyzet, hogy a barátaim mind a legegyenesebb embernek tartanak, akit ismerek, szóval nálam nem játszik ez a bemondásos dolog.

2021. márc. 10. 11:37
 5/25 anonim ***** válasza:
75%

Kedves kérdező!

Pont ilyen lány vagyok,epp az előbb kaptattak le,hogy bocsi de nem ez kell (annak ellenere,hogy komolyat akart)

Sajnos nincs igény az ilyen nőkre a mai világban.

23 nő :)

2021. márc. 10. 11:43
 6/25 anonim ***** válasza:
18%
Alomvilagban lehet van ilyen keresd ott
2021. márc. 10. 11:44
 7/25 A kérdező kommentje:

Milyen szöveggel koptattak le?

Ha megnézed, akkor az én kérdésemből is látszik, hogy van igény az ilyen lányokra. Ezután azt mondani, hogy nincs, már kiejt az egyik kritériumból. (Pedig, ha tényleg ilyen vagy, simán beszélgetnék veled.)

Egyébként, ha körülnézel az oldalon, elvileg semmilyen nőre nincs igény. Mindenféle panaszkodást láttam már, hogy mire nincs igény. Nincs igény a komoly nőkre, a nem komoly nőkre, a gyereket akaró nőkre, a gyereket nem akaró nőkre, a határozott nőkre, a határozatlan nőkre. Most én is mondjam, hogy rám sincs igény, ha nekem nem megfelelő lányoknak kellenék?

2021. márc. 10. 11:47
 8/25 anonim ***** válasza:
34%

"- Legyen hűséges. Mármint, tényleg. Ne csak hangoztassa, mint ami általánosan jellemző. (Szomorú, de a környezetemen egy hűséges nőt sem ismerek.)"

Csúnya és elítélendő dolog a megcsalás. De talán ilyenkor kicsit arra is lehetne gondolni, hogy aki csal, az okkal csal.

Egy embert nem csak megszerezni kell tudni, hanem megtartani is, legyen az férfi, vagy nő.

Rengetegen bele tudnak igen hamar kényelmesedni a kapcsolatba. Ez nem mentség persze.

De én azt mondom, ha egy kapcsolat tényleg jól működik, akkor a feleknek eszükben sincs megcsalni a másikat. És attól, hogy valaki a múltban volt hűtlen, az nem azt jelenti, hogy a jövőbeli párjait is meg fogja csalni.

Egyébként meg ismerkedésnél senki nem fog neked azzal indítani, hogy én x évvel ezelőtt megcsaltam Kis Pistát.

2021. márc. 10. 11:49
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
4 Nem beszólás volt. Komolyan kérdeztem. Csak tudsz magadról őszintén írni pár mondatot. Ne azt írdd, hogy az ismerőseid szerint milyen vagy. Azt írdd le, hogyan viselkedsz egy párkapcsolatban, mit nyújtasz a párodnak, hogyan élsz, stb.
2021. márc. 10. 11:53
 10/25 anonim ***** válasza:
92%

Férfi vagyok, de valahogy elég taszító ez a hozzáállás. Leközölsz egy elváráslistát, ami kb. részletesebb, mint egy űrhajó használati útmutatója, és amik bármelyike nélkül képtelen vagy társként tekinteni valakire. Mintha így működnének az érzelmek. És hozzá panaszkodsz, hogy senki nem üti meg a mércét, mindenki csak megjátssza magát, senki nem tud kommunikálni, senki nem tud vitatkozni (mellesleg miért a GYK női felhasználóit hozod példának, miközben ez az oldal nem reprezentatív a való életre nézve, ráadásul sokszor homályos a hozzászólók neme), és panaszkodsz, hogy EGYETLEN hűséges nő sincs a környezetben. Hogy a fenébe? Egyetlen NŐ sincs a környezetedben?

Bizonyos tekintetben eléggé hasonló az összhatás, mintha a gyk-incelek egyik csoportjából (a mindent matekos logikával túlagyaló fiúk közül) olvasnánk valakit.

2021. márc. 10. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!