Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hagyjam így az egész ismerkedé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam így az egész ismerkedést a fenébe? Miért kevés az ilyen lány?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, hogy nem találok olyat, akire társként tekinthetnék. A külsőségekkel nincs gond, sokféle lány bejön. Belső terén viszont, jó ideje senki sem fogott már meg. Lehet, hogy velem van a probléma, de úgy érzem, egyre kevesebb érdekes nőt látni. Olyat meg szinte egyet sem, aki hozzám passzolna. Ilyenkor mit tehetnék? Egyáltalán, miért van egyre kevesebb különleges lány?

Oké, ezek elég általános problémák, szóval írnék páldakat is, hogy mi hiányzik:

- Legyen nyitott a normális kommunikációra. Ha valami zavarja, akkor közölje és ne játssza be a "mi a baj? semmi" dolgot.

- Legyen hűséges. Mármint, tényleg. Ne csak hangoztassa, mint ami általánosan jellemző. (Szomorú, de a környezetemen egy hűséges nőt sem ismerek.)

- Legyen intelligens. Nem diplomára gondolok, hanem alapvetően tudja alátámasztani a véleményét és kifejteni a gondolatait. (Erre jó példa ez az oldal. Ha valaki nem tetszőt mond, akkor elég sok nő érv helyett odavágja, hogy a másik incel. Vagy kiakadnak teljesen hétköznapi kérdéseken is.)

- Legyen saját élete és adjon teret. Oké, hogy sokat legyünk együtt, de ha elmegyek haverokkal inni egyet, akkor ne akadjon ki. Ugyanúgy, neki is legyen valami hobbija vagy barátai.

- Legyen komoly, de a hétköznapokban vidám. Tehát, ha olyan a helyzet, legyen komoly a hozzáállása, de egyébként ne legyen letört, befásult.

- Lehessen vele mélyen beszélgetni. (Oké, a saját szintjén mindenki azt gondolja, hogy ő mennyire mélyen tud beszélgetni. Erre tipikus példa, hogy mindenki előadja, mennyire megbízható, miközben nem.)

Igazából ezek olyan dolgok, amiket simán magára húz mindenki, de a többségre nagyon nem igazak. Az összes "én más vagyok" típusú lánnyal, akivel beszéltem, kibukott valami erős probléma.

Az érthető, hogy nem mindig alakul ki a kémia, de még "haveri" szinten is nehéz ilyen lányokba botlani, pedig arra is nyitott vagyok. Bevallom, külső terén nem vagyok a leghelyesebb, teljesen átlagosan nézek ki.

2021. márc. 10. 11:16
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

18-as, teljesen aterzem, szó szerint MINDÍGY ez van 😂

22 nő

2021. márc. 10. 13:45
 22/25 Lunora ***** válasza:
100%

Sokan negatívan véleményezik azt, hogy tudod, milyen párra va szükséged.

Szerintem teljesen rendben van, sőt elvárható, hogy valaki saját magával tisztában legyen, azzal kapcsolatban, milyen párra van szüksége hosszútávon.

Hiszen ha valakit csak megdugni akarsz, akkor nyilván a listán felsorolt dolgok kicserélődnek, mert csak a testiség a fontos. Ne legyünk álszentek,mert szerintem mindenkinek van listája. S hogy kiáljak a véleményem mellett íme az Én listám:

-intellektuálisan elégítsen ki

-szeressen barkácsolni

-legyen véleménye

-legyen igénye érődőre

2021. márc. 10. 16:55
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Jó, hogy tudod, mit akarsz. De feladni kár lenne! Én többnyire az vagyok, amit leírsz, aztán mégsincs rám kereslet. Szipp. Annyi, hogy alapvetően hangulatember vagyok, mindig senki sem lehet vidám, ezt gondolhatnád. :D
2021. márc. 10. 21:26
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Rám illenek ezek a tulajdonságok, de szerintem fiúkban is ritka találni ilyeneket. Már csak az, hogy intelligens párt keresünk, az is nagyon leszűkíti a kört

24/L

2021. márc. 11. 07:42
 25/25 anonim ***** válasza:

24-Kinek ki számít intelligensnek?

Egyetemi professzorija, doktorija legyen, vagy életrevaló, bármit elintézni tudó. Bármely élethelyzetet gyorsan átlát és a saját előnyére fordítja. Szerintem ehhez sokkal komolyabb intelligencia kell.

2021. márc. 11. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!