Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak mekkora része jár úgy, hogy egész életében nem jut neki egyszer se olyan nő, amilyenre vágyik?
"Valszeg azért, mert sikk lett a nők között a karrier, és ezzel párhuzamosan vesznek ki a világból a férfi értékek."
Szóval úgy gondolod, hogy a te értéked csak a pénz és milyen kár, hogy nincsenek a nők kiszolgáltatott helyzetben? Ezzel nem a nők értéke nőtt meg, hanem nincsenek rakenyszerzlve másra a megélhetésért.
Mellesleg még mindig senki nem magyarázta meg, hogy honnan az a rengeteg szuper férfi, akikkel a nők kapcsolatban vannak. Merthogy ugye a magas igények miatt mindenki csak gazdag/szép pasival jon össze. Az a baj, hogy a valóság mást mutat, mint az elméletek.
"Ezzel nem a nők értéke nőtt meg, hanem nincsenek rakenyszerzlve másra a megélhetésért."
Meg van pár rózsaszín ködös típus, aki így el tudja miből tartani a választott tróger munkakerülő semmirekellő pasiját. Régen ez nem történhetett volna meg, a munkakerülő szépfiú éhenhalt volna, az ilyen nő meg igen... kikötött volna az Átlag Béla mellett... Persze tudom, a feministák szerint joga van eltartani bármilyen tróger pasit, ha ő ezt szeretné.
Csak akkor ne panaszkodjon, hogy nincs normális. Mert van, csak neki nem kell olyan.
A másik, hogy olyan se volt, hogy egy 5 nyelven beszélő 3 diplomás lány azért marad egyedül mert nem talál a SZINTJÉN megfelelő férfit. Pedig tényleg nincsenek nagy igényei (szemben az átlag dohányboltos Julcsival, akinek Brad Pitt vagy nagydumás Józsi kell), csak éppen ezt a KÜLSŐRE nem nagy igényt egy 5%-os halmazból kell kiválogatni, történetesen pont abból, ahol a legtöbben eleve nem is akarnak komoly kapcsolatot. Emiatt pedig nem találkozik sok esetben a kereslet a kínálattal.
Csak ennyi. Semmi köze egyiknek sem a nők kiszolgáltatott helyzetéhez
"szerintem sokkal több nőnél kellene, hogy legyen esélyem, mint amennyinél a gyakorlatban van."
Én úgy értettem, a kérdés a házasságról szól, ha úgy fogalmazol "nő mellett köt ki"
Magyarországon egy nőt veszel el, egynél kötsz ki.
Akkor nem értem ezt a létszámdolgot...
"Ezt egyébként ilyen-olyan társkeresők statisztikái nagyon jól alátámasztják. A nők azok, akik jóval a kategóriájuk felett férfiakra vágynak."
Lehet, hogy nem tudok olvasni, de én úgy tudom, hogy statisztikák szerint, a társkeresőkön lévő emberek (tehát mindenki) a személyes preferenciáira vágyik.
Ez azt jelenti, hogy a csápmás, kancsal, kiállhatatlan természetű nő szeretne egy kedves, sármos fickót, a 65 éves öregapó meg egy 23 évest döngetne szívesen - igazából az igények mások, és a férfiaknál sokkal könnyebben és egyszerűen lehet mérni mert "vizuális típusok" (van erre egy másik szavunk, de az elég degradáló, sértődést meg nem szeretnék, másrész meg az nem jelentené azt, hogy a nők erkölcsösebbek).
Sajnos arról amit kérdezel nem olvastam statisztikát, de ha a következtetésem helyes, akkor nemtől függetlenül pofára esik az aki fétisekbe meg ideákba akar szerelmes lenni - ezt legfeljebb az elmagányosodasi rátával támaszthatnám alá, de az túl komplex ide (mivel túl sok tényező jászik közre).
Amúgy érdemes lenne utánaolvasnod a kognitív torzítasnak meg a szelektív absztrakciónak, lehet hogy jobb kedved lenne tőle.
Miért szerinted, nektek nem választás kérdése? Jaaa, hogy tulsulyos Julcsi nem kell a sarki boltból? Hát igen....a vékony, csinos, több nyelven beszélő, diplomás könyvelő Anna kellene, (igen, én 😂) de ők nem fognak átlag Bélát választani. Miért tenném, ha találok jól kinéző, sikeres férfit is?
Aki írja, hogy átlagos nőt akar, az tisztában van vele, hogy a statisztikai átlag a 32 éves, 160 cm magas, 70 kg súlyú, 1,2 gyerekkel rendelkező nő? Ugyanis én leginkább azt olvasom itt, hogy ő az a kategória, aki a kutyának sem kell, mert elmúlt 30, túlsúlyos, és van gyereke.
Aki fiatalabb, vagy vékonyabb, vagy gyermektelen nőt keres, az már az átlag felett válogat. Ahol a vagy kicserélhető ésre, ott te igazából bőven az átlag feletti nőt keresel. Pont azért, mert nem csak te keresed, de nagyjából minden hímnemű. A másik, amit szerettek elfelejteni, hogy a 62 éves özvegy Juci néni is szingli nő. Az 55 éves elvált Kati is, meg a 40 éves Erzsi. A gond ott kezdődik, hogy a 60 éves Józsi bácsi se köztük fog válogatni, hanem a 26 éves Vivikét akarja meghúzni a HR-ről.
19: Miből gondolod, hogy a statisztikai átlag 32 éves?
A nők átlagéletkora 44,8 év 2020-ban Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!