Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettem, hogy manapság a kedves fiúk akik nem helyesek azoknak semmi esélyük lányt szerezni. Miért kell a lányoknak ilyenek nem lenniük?
61.
Teljesen lejáratja a szót a kérdező, annyira igazságtalan ez. Van még pár szó amit teljesen lejárattak ezen az oldalon. Hasonlóan mint politikában a "demokrata", "nemzeti" vagy "demokrácia" fogalmait.
kozben privattal is megbombazott ez a KEDVES fiu:
‘na ide figyelj. Nemtom hogy lány vagy e vagy fiú, de látom te is egy sz*r életű b*zi vagy. Nem is ismersz ember! Miből állapitod meg hogy én milyen vok belsőleg?? Meg ami előnyre vezet, az az hogy okos is vagyok. De én szívesen megnézném hogy milyen vagy hamar így lecsunyazol, mikor nem is láttál 🤡‘
mondjuk o maga irja le a kerdesben, hogy nem helyes. de a lenyeg, hogy okos is. ja, nem. 🤡🤡🤡
63.
Ez egy troll, ott hibáztuk el mind, hogy komolyan vettük. Érződik az egész karakteren, hogy ez csak egy troll akit etetünk. Hiba volt.
66.
És te ennek örülsz? Milyen beteg lelkület húzódik meg emögött?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!