Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettem, hogy manapság a kedves fiúk akik nem helyesek azoknak semmi esélyük lányt szerezni. Miért kell a lányoknak ilyenek nem lenniük?
"Te nem érvelni akarsz, hanem az igazadért harcolsz. Nem érvekkel, hanem meggyőződéssel."
Nem, tényleg nem érvelni szeretnék de az igazamért se harcolok, csak a tapasztalataimat írtam le. Az meg hogy elhiszed e vagy sem, teljesen hidegen hagy. Illetve, szerintem kettőnk közül nem én vagyok az, aki mindenképp azt akarja, hogy neki legyen igaza, de ahogy érzed :) Szép estét
39.
Azt egy szóval nem mondtam, hogy a kérdező jobb vagy egyáltalán jó lenne - mert nem az.
Csak ezt is meglehetne fogalmazni szebben és nem úgy, hogy "te törpe, höhö, te semmire nem vagy ám jó. Haha, selejt vagy haha!"
A bősz lepontozás ellenére sem.
41.
Viszont sokan már ennek a fordítottját kezdik gondolni, tehát ha valaki ronda az automatikusan rossz is és fordítva, aki szép az automatikusan jó is.
Igaz ez is csak ebben az elvont gyakoris világban "érvényesül" - szerencsére a valóség messze van ettől.
46.
"igen, ha csunya vagy es torpe"
Ezt te írtad, nem én.
miert, mi? orias?
ha valaki 180 centisen ‘nagy allat’ akkor jogos, hogy 165 centisen meg ‘torpe’.
igazabol a lenyeg az, hogy a kerdezonek van valsmi problemaja, amiert (szerinte) nem vonzo a nok szamara. erre a reakcioja:
1. rohadjon meg az osszes olyan ferfi, aki nrm kuld az o problemajaval (viragynyelven).
2. es rohadjon meg az osszes olyan no, aki az 1. pontban felsorolt ferfiakhoz vonzodik inkabb.
ezek utan bennem biztosan nem fog szimpatiat es egyutterzest kivaltani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!