Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bűnöző Berki Krisztiánt milyen tulajdonsága teszi, sikeressé a nőknél?
Celeb. Ergó van hírneve, ergó lesz aki bukik rá.
Ehhez pénz sem kell, a pénztelen senki youtubereknek is vannak rajongóik akik elmennének velük.
22: Tehát szerinted a státusz. Mondjuk ezt nem raktam ki, visuont ha megnézzük, ott van Bill Gates is, aki most válik el a barátnőjétől. Ehhez képest Berki barátnője meg szétsírja magát a videóban és mindenféle baromságot talál ki, csakhogy megvédje a szeretett férjét. Ezt az erős női vágyat nem hiszem, hogy el lehet érni csak státusszal:
Itt egy másik ember, aki pénzzel és státusszal próbált csajozni:
a római parton, mikor ott lakott a szomszédom volt
hogy jóképűnek nem nevezném az teljesen biztos
úgy fest mint Shrek, full kokainos feje mint egy kigyúrt alkesz úgy néz ki
a tévében a smink (alapozó, púder) fények stb. sokat dobnak rajta
szerintem a magabiztossága, az amiért vonzó (lehet) egy nő szemében
Hát 20-as... ha Vajna Timi művelt, akkor én atomfizikus vagyok, és nem, nem tartom magam eszesnek.
Nekem a leírásodból (kérdető) az jön le, hogy nem látsz rá azoknak a lányoknak az intellektusára akikkel beszéltél, mert te "begyöpösödött" vagy (kicsit erősen fogalmazva) és hülyének könyveled el azt akivel nem egyezik a világnézeted - mondom ezt úgy, hogy én sem vagyok a PC mozgalom híve.
A kérdésedre a válasz az, hogy Berki a nők egy bizonyos rétegének jön be: a szerényebb intellektusú, manipulálható, idealista, bizonyos karakterisztikákat kedvelő fajtának - de még ez a réteg is hamar kinő belőle amikor megtapasztalják milyen egy szociopatával lenni. Senki ne vegye ezt magára, mert sem a diplomásokat nem akarom fényezni (tudunk rosszakat írni a mai oktatás színvonaláról), sem a "plázacicákat" szidni, de az arányok tekintetében ez a realis magyarázat: Berki sem a csendes & otthonülő nebántsvirágoknak, sem a végletekig karakán és szabadelvű nőknek, sem a műveltebb lányoknak nem az esete.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!