Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyit romlott volna az internetes társkeresés 5 év alatt?
Lehet, hogy te is öregedtél, nem?
Amúgy én 15 évvel ezelőtt a neten ismertem meg a férjem, a húgom is 10 éve. Viszont egy kollégám most vált el, és 1 évig próbálta, aztán letörölte magát. Azt mondta, hogy valami tragédia, pedig ő is ott jött össze az exével. Talán a fizetősek jobbak, az ingyenes az felejtős.
Én is azt mondanám inkább, hogy kb. 15 éve egészen más volt.
Rokon kiscsaj ott találta meg a párját, azóta férj-feleség, gyerekeik vannak, és szépen élnek. De volt olyan frissen elvált fiatalos 50-es munkatársnőm, hogy gondolt egyet, felment a netes társkeresőre, és egy hónap alatt összejött az ott talált rendes, családcentrikus özvegy férfivel, meg is házasodtak rá egy évre. Fiatal jogásznő ismerősöm is a netes társkeresőn talált kb. 15 éve egy helyes, normális gimnáziumi tanár pasit, szintén házasság lett belőle. Védőnőnk, egy frissen elvált harmincas, életvidám, kicsit teltebb nő is netes társkeresőn talált egy helyes szingli pasit, ma már kamasz fiuk van.
Tényleg más volt. Szerintem az utóbbi 6-8 évben quródott el így.
loool én is 5 évre datálom a változást. Sokkal közvetlenebbek, nyitottabbak voltak. Persze, akkor is voltak hokijancsik meg kutyust szájon pusziló nők, de manapság az a csoda, ha olyan nőbe szaladok bele, aki nem a rúdon pörög, vagy travel addict-kocsmahuszár.
A kommunikáció is sokkal jobb volt, ma már kb másnap lelép (mindkét fél), ha talál egy "vonzóbb ajánlatot".
Baddoo-napisz@r színvonal
Tinder - Luxusp..csa telephely
Facebook dating - Kevesen használják aktívan
Szerintem a 2-3 évvel ezelőtti állapotokhoz képest is sokat romlott. Tinderen anno 4 lányból 3 visszaírt és ezek feléből lett tartósabb beszélgetés/személyes találkozó. Két hónapon belül "el is keltem". Na most nagyon nem ilyen a helyzet: talán 4-5 lányból 1 visszaír és a beszélgetések fele pár üzenetváltás után érdektelenségbe fullad.
Mondom ezt úgy a megjelenésem nem romlott, ellenben lett biztos egzisztenciám és mint személyiség is fejlődtem. 28/F
A 9# írta meg a tutit, a tinder cseszhette el a dolgokat, ez elgondolkodtató magyarázat.
Akkor borult fel az egész rendszer a nők javára, és lehetetlenítette el a közép és alsó réteget a sikeres internetes ismerkedéstől.
Onnantól lett húspiac az egész, és onnantól értékelték le az átlagot is a nők.
Én sem gondolkodtam még ezen korábban, de ez lehet az oka a netes társkeresők ellaposodásának.
Hát elég rossz a helyzet. Én mikor éreztem, hogy senki nem válaszol már a köszönésekre vagy egyszerű kérdésekre sem, ráhagytam.
És nekem ne mondja senki sem, hogy nincs kedve minden egyes ilyen kérdésre válaszolni, mert akkor nem is igazán ismerkedik, csak unaloműzőnek használja a másikat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!