Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyit romlott volna az internetes társkeresés 5 év alatt?

Figyelt kérdés
5 évvel ezelőtt felmentem a párom.hu internetes társkereső oldalra, ott tök sokan válaszoltak, tök sok randim volt és a páromat is ott ismertem meg és 4 évig együtt voltunk, most egy jó fél éve különváltunk és újra felmentem erre az oldalra, ugyanazzal a képpel és bizony 2 válasz érkezett, de nem igazán vonzó nőktől..
2021. máj. 3. 20:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
75%

Lehet, hogy te is öregedtél, nem?

Amúgy én 15 évvel ezelőtt a neten ismertem meg a férjem, a húgom is 10 éve. Viszont egy kollégám most vált el, és 1 évig próbálta, aztán letörölte magát. Azt mondta, hogy valami tragédia, pedig ő is ott jött össze az exével. Talán a fizetősek jobbak, az ingyenes az felejtős.

2021. máj. 3. 23:10
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Manapság hogy valaki netes ismerkedésből házaságig jusson annak az esélye 1000 az 1-hez
2021. máj. 3. 23:17
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt mondanám inkább, hogy kb. 15 éve egészen más volt.

Rokon kiscsaj ott találta meg a párját, azóta férj-feleség, gyerekeik vannak, és szépen élnek. De volt olyan frissen elvált fiatalos 50-es munkatársnőm, hogy gondolt egyet, felment a netes társkeresőre, és egy hónap alatt összejött az ott talált rendes, családcentrikus özvegy férfivel, meg is házasodtak rá egy évre. Fiatal jogásznő ismerősöm is a netes társkeresőn talált kb. 15 éve egy helyes, normális gimnáziumi tanár pasit, szintén házasság lett belőle. Védőnőnk, egy frissen elvált harmincas, életvidám, kicsit teltebb nő is netes társkeresőn talált egy helyes szingli pasit, ma már kamasz fiuk van.

Tényleg más volt. Szerintem az utóbbi 6-8 évben quródott el így.

2021. máj. 3. 23:48
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ennyire leromlott, én is pontosan ugyanezt tapasztaltam (az én tapasztalataim alapján a 12 évvel ezelőtti és a mostani helyzet közt ég és föld az eltérés). Muszáj átállni élőben ismerkedésre, ha eredményt akarsz. Én is azon vagyok, hogy rávegyem magam, hogy élőben leszólítsam a nőket.
2021. máj. 4. 07:05
 15/20 anonim ***** válasza:
91%
De gáz, hogy öt éves képpel nyomulsz. Lehet, hogy azért nem kellek a pasiknak, mert én mostani képet használok, ráadásul smink és filter nélkül, ők meg arra gondolnak, hogy te jó isten, ez milyen lehet élőben ha egy társkeris fotón ilyen?Tovább megyek: aktuális testsúlyt adok meg. Akkor azt hiszik, az plusz 10 kiló? Mert amúgy élőben nem szokott panasz lenni rám, de kevés olyan ír aki nem csak dugni akar.
2021. máj. 4. 08:50
 16/20 anonim ***** válasza:
Sztem az a lényeg, hogy ne legyen nagy eltérés a fotó meg az élő közt. Nekem 2-3 éves képek vannak fent, de szokták mondani, hogy élőben jobban nézek ki. Van, aki 5 év alatt csomót öregedik, van, aki meg nem. Viszont az csalódás nekem, ha a nő sokkal rosszabbul néz ki élőben, mint a képen. Legyen reális a kép, de 5 éves is teljesen jó lehet adott esetben. 14-es voltam.
2021. máj. 4. 09:18
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

loool én is 5 évre datálom a változást. Sokkal közvetlenebbek, nyitottabbak voltak. Persze, akkor is voltak hokijancsik meg kutyust szájon pusziló nők, de manapság az a csoda, ha olyan nőbe szaladok bele, aki nem a rúdon pörög, vagy travel addict-kocsmahuszár.

A kommunikáció is sokkal jobb volt, ma már kb másnap lelép (mindkét fél), ha talál egy "vonzóbb ajánlatot".

Baddoo-napisz@r színvonal

Tinder - Luxusp..csa telephely

Facebook dating - Kevesen használják aktívan

2021. máj. 4. 11:15
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a 2-3 évvel ezelőtti állapotokhoz képest is sokat romlott. Tinderen anno 4 lányból 3 visszaírt és ezek feléből lett tartósabb beszélgetés/személyes találkozó. Két hónapon belül "el is keltem". Na most nagyon nem ilyen a helyzet: talán 4-5 lányból 1 visszaír és a beszélgetések fele pár üzenetváltás után érdektelenségbe fullad.

Mondom ezt úgy a megjelenésem nem romlott, ellenben lett biztos egzisztenciám és mint személyiség is fejlődtem. 28/F

2021. máj. 4. 14:40
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

A 9# írta meg a tutit, a tinder cseszhette el a dolgokat, ez elgondolkodtató magyarázat.

Akkor borult fel az egész rendszer a nők javára, és lehetetlenítette el a közép és alsó réteget a sikeres internetes ismerkedéstől.

Onnantól lett húspiac az egész, és onnantól értékelték le az átlagot is a nők.

Én sem gondolkodtam még ezen korábban, de ez lehet az oka a netes társkeresők ellaposodásának.

2021. máj. 4. 16:25
 20/20 anonim válasza:

Hát elég rossz a helyzet. Én mikor éreztem, hogy senki nem válaszol már a köszönésekre vagy egyszerű kérdésekre sem, ráhagytam.

És nekem ne mondja senki sem, hogy nincs kedve minden egyes ilyen kérdésre válaszolni, mert akkor nem is igazán ismerkedik, csak unaloműzőnek használja a másikat...

2022. márc. 4. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!