Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Internetes társkeresésnél mindenképpen rossz jel, ha közvetlen a nő?
Nem biztos hogy "rosszat" akar,
Nem kell egyből ilyen marhaságokat feltételezni...
Az is lehet hogy csak simán elege van már az internetes levelezőpartnerekből, akikkel levelezel kb.: 3 hónapot majd randi előtt hirtelen szellemmé változnak, ergo eltűnnek, felszívódnak...
Én is így jártam nemrég...
És tudod mi jutott eszembe?!
Hogy hogyan lehettem akkora nagy marha, azalatt a 3 hónap alatt sem videóchat, sem telefonhívás semmi
nem történt meg... Csak írogatás ment. Legközelebb én is rögtön hívást kérek, vagy valami ilyesmi pár levélváltás után! Feltéve ha persze újra kedvem lesz egyáltalán a neten ismerkedni...
Vannak sajnos ilyen barmok akiknek ez egy szórakozás, hülyítenek másokat, majd eltűnnek...
Lehet hogy a lány csak meg akart győződni róla, valóban esetleg komolyak e a szándékaid, második lehetőség:
Rögtön videócset így rögtön el is lehet dönteni szimpatikus vagy e külsőleg részére.
Azt sem szabad elfelejteni hogy rengetegen használnak ősrégi képeket, vagy szerkesztett képeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!