Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Internetes társkeresésnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Saavedro kérdése:

Internetes társkeresésnél mindenképpen rossz jel, ha közvetlen a nő?

Figyelt kérdés
Társkereső csoportból ráírtam egy lányra, aki arcra szimpatikus volt, kérdeztem hogy a társkereső postja aktuális-e még. Mivel írta, hogy igen, ezért leírtam magamról a legfontosabb dolgokat, mire felhívott messengeren (nem vettem fel), majd küldött egy hangüzenetet, hogy nem ért el, de holnap/hétvégén szabad vagyok-e, mert meghívna magához. Eléggé megijedtem, mert már volt negatív tapasztalatom azzal, hogy ismeretlenül felhívtak a lakásukra első randin. Ő 27et tölti, én 25 vagyok. Mit gondoltok erről?
2021. jan. 20. 17:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
42%
Prosti?
2021. jan. 20. 17:41
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem, elvileg szexmentes kapcsolatot keresünk mindketten.
2021. jan. 20. 17:45
 3/16 Noren1989 ***** válasza:
74%
Jaja, a tarifàt tàrgyaljàtok meg előtte!
2021. jan. 20. 17:45
 4/16 A kérdező kommentje:
Amúgy ez poén meg minden 😄 de jó lenne valami tanács, mert már olyanokat vizionálok hogy ki fog rabolni vagy mittudomén.
2021. jan. 20. 17:50
 5/16 anonim ***** válasza:
46%
hat lehet csak nagyon ki van ehezve es bejossz neki?! vagy sokkal csunyabb eloben, mint a kepeken, esteleg dagadt, szoval elsore ajanlj inkabb egy setat es ha tetszik, menj fel hozza, ha nem, akkor meg hagyd.
2021. jan. 20. 17:58
 6/16 anonim ***** válasza:
84%
Nektek tényleg semmi sem jó baszki..
2021. jan. 20. 18:29
 7/16 anonim ***** válasza:
18%
Általában ha nagyon nyomul a csaj akkor gáz.Persze van kivétel.De vagy ronda vagy valamit el akar érni.Pl elköltözni hozzád.Tapasztalat.Szokatlan és emiatt neked is feltünt ez.Rám nyomulni csak hulladék nyomult kb.Pedig átlag feletti vagyok.
2021. jan. 20. 18:35
 8/16 anonim ***** válasza:
17%
6 ja ő kér elnézést hogy a szintje alatti 56 al nem jó neki.nem is tudom mit képzel magáról .
2021. jan. 20. 18:35
 9/16 anonim ***** válasza:
57%

Nem biztos hogy "rosszat" akar,

Nem kell egyből ilyen marhaságokat feltételezni...

Az is lehet hogy csak simán elege van már az internetes levelezőpartnerekből, akikkel levelezel kb.: 3 hónapot majd randi előtt hirtelen szellemmé változnak, ergo eltűnnek, felszívódnak...

Én is így jártam nemrég...

És tudod mi jutott eszembe?!

Hogy hogyan lehettem akkora nagy marha, azalatt a 3 hónap alatt sem videóchat, sem telefonhívás semmi

nem történt meg... Csak írogatás ment. Legközelebb én is rögtön hívást kérek, vagy valami ilyesmi pár levélváltás után! Feltéve ha persze újra kedvem lesz egyáltalán a neten ismerkedni...

Vannak sajnos ilyen barmok akiknek ez egy szórakozás, hülyítenek másokat, majd eltűnnek...

2021. jan. 21. 02:11
 10/16 anonim ***** válasza:

Lehet hogy a lány csak meg akart győződni róla, valóban esetleg komolyak e a szándékaid, második lehetőség:

Rögtön videócset így rögtön el is lehet dönteni szimpatikus vagy e külsőleg részére.

Azt sem szabad elfelejteni hogy rengetegen használnak ősrégi képeket, vagy szerkesztett képeket.

2021. jan. 21. 02:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!