Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresés rossz külsővel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresés rossz külsővel?

Figyelt kérdés
Alapból nagyon rossz az arcberendezésem, edzéssel és hasonlókkal nem lehetett javítani ezen. Régebben elég sok megjegyzést is kaptam miatta, nem csak beképzelem. Társkeresőn több hónap mire van matchem, de abból sincs semmi. Volt aki csak szórakozásból húzott jobbra. Lehet így egyáltalán párom? Nem is tudom hogy kéne így nekiállnom a társkeresésnek. 27/f
2020. dec. 13. 21:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
61%
Próbálkozz nagyon csúnya lányoknál
2020. dec. 13. 21:11
 2/16 anonim ***** válasza:
87%

Hagyd az online-t a fenébe!

Az az egész a képről szól, semmi mást nem érdekes. Ismerkedj offline, társaságban, ahol a beszélőke, az IQ, a stílus is megjelenik.

2020. dec. 13. 21:11
 3/16 anonim ***** válasza:
41%
Mindenkinek megvan valahol a párja... de most mint mondjunk, egy teljes nagy generál egy "szépség szalonban", stylist segítsége, v. plasztikáztatás..?!
2020. dec. 13. 21:13
 4/16 anonim ***** válasza:
34%

2.

Ahol szintén társul hozzá a "kép" is, ami általában a "nagyon kedves jóbarát" szintre húzza az adott embert (mindkét nem esetében). Ezzel amúgy nincs baj, de álnok álmok az ilyesmik, hogy élőben csak simán stílussal és "beszéddel" menni fog a dolog "rossz" (? Inkább fogalmazzunk úgy, hogy az adott személynek nem tetsző) külsővel.

2020. dec. 13. 21:34
 5/16 anonim ***** válasza:
87%

4: én sem vagyok matyóhímzés, de online millió az egyhez az arányom, míg offline azért tudok ismerkedni.

Nyilván, ehhez le kell tenni valamit az asztalra, és offlien sem jön minden csajnál be, de amíg az online teljesen esélytelen, addig offline lehet sikereket elérni.

2020. dec. 13. 21:56
 6/16 anonim ***** válasza:
6%

"Nyilván, ehhez le kell tenni valamit az asztalra"

Milyen értelemben?

Nekem két kapcsolatom volt, mindkettőt neten ismertem meg, igaz nem a gagyi halpiac-jellegű keresős oldalakon. Mondjuk elég jól tudok fogalmazni és a beszélgetéseink elég mélyek voltak - az első lépést nem is én tettem meg egyik esetben sem. Eh, régi szép idők :)

2020. dec. 13. 22:11
 7/16 anonim ***** válasza:
66%

"Milyen értelemben?"

Bármilyen értelemben.

Lehet jó beszélőkéd

Kipattinthatod magad, lehet sportos tested

Lehetsz intelligens, sok témával, érdekes beszélgetésekkel

Lehet sok pénzed, amivel leveszed a lábáról

Online ezekből bármi van meg (akár az összes), akkor sem fogod tudni megmutatni, ha fejenállsz, mert a fotó elviszi a showt

2020. dec. 13. 22:16
 8/16 anonim ***** válasza:
38%

7.

Ha nem vonzza őt a külsőd, akkor mindegy a többi. Külső vonzalom nélkül nem fog menni, ha csak ezek egyike van meg. Ezért a sok "barátzónás" balfék meg az "épp ismerkedek" férfi aki mindig flörtölni próbál, de így nem sok eredménnyel.

2020. dec. 13. 22:18
 9/16 anonim ***** válasza:
El nem tudom képzelni, hogy milyen lehet az a nagyon rossz arcberendezés, ami olyan taszító, hogy nő nem áll veled szóba. Hacsak nincs valami deformációd. Nálam a fej sose számított, mert arról senki nem tehet. Úgy értem, hogy a rendben tartott fogak, ápolt arcbőr és haj, normális frizura alap. De azon kívül hogy mekkora orrod van stb., na arról nem tehetsz. Nekem a testalkat jóval fontosabb. Egy vékony, sportos test az nagyon bejön, még akkor is, ha "csúnya" a fejed. A személyiség, karakter, megfelelő gondolkodásmód pedig még adhat hozzá. Mindenkiből ki lehet hozni a legjobbat.
2020. dec. 13. 22:39
 10/16 anonim ***** válasza:
54%
8: ezt kérlek mondd meg a barátnőmnek... Meg az exbarátnőimnek, akik többen vannak, mint 2 :D
2020. dec. 13. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!