Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresés rossz külsővel?
Hagyd az online-t a fenébe!
Az az egész a képről szól, semmi mást nem érdekes. Ismerkedj offline, társaságban, ahol a beszélőke, az IQ, a stílus is megjelenik.
2.
Ahol szintén társul hozzá a "kép" is, ami általában a "nagyon kedves jóbarát" szintre húzza az adott embert (mindkét nem esetében). Ezzel amúgy nincs baj, de álnok álmok az ilyesmik, hogy élőben csak simán stílussal és "beszéddel" menni fog a dolog "rossz" (? Inkább fogalmazzunk úgy, hogy az adott személynek nem tetsző) külsővel.
4: én sem vagyok matyóhímzés, de online millió az egyhez az arányom, míg offline azért tudok ismerkedni.
Nyilván, ehhez le kell tenni valamit az asztalra, és offlien sem jön minden csajnál be, de amíg az online teljesen esélytelen, addig offline lehet sikereket elérni.
"Nyilván, ehhez le kell tenni valamit az asztalra"
Milyen értelemben?
Nekem két kapcsolatom volt, mindkettőt neten ismertem meg, igaz nem a gagyi halpiac-jellegű keresős oldalakon. Mondjuk elég jól tudok fogalmazni és a beszélgetéseink elég mélyek voltak - az első lépést nem is én tettem meg egyik esetben sem. Eh, régi szép idők :)
"Milyen értelemben?"
Bármilyen értelemben.
Lehet jó beszélőkéd
Kipattinthatod magad, lehet sportos tested
Lehetsz intelligens, sok témával, érdekes beszélgetésekkel
Lehet sok pénzed, amivel leveszed a lábáról
Online ezekből bármi van meg (akár az összes), akkor sem fogod tudni megmutatni, ha fejenállsz, mert a fotó elviszi a showt
7.
Ha nem vonzza őt a külsőd, akkor mindegy a többi. Külső vonzalom nélkül nem fog menni, ha csak ezek egyike van meg. Ezért a sok "barátzónás" balfék meg az "épp ismerkedek" férfi aki mindig flörtölni próbál, de így nem sok eredménnyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!