Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Saavedro kérdése:
Internetes társkeresésnél mindenképpen rossz jel, ha közvetlen a nő?
Figyelt kérdés
Társkereső csoportból ráírtam egy lányra, aki arcra szimpatikus volt, kérdeztem hogy a társkereső postja aktuális-e még. Mivel írta, hogy igen, ezért leírtam magamról a legfontosabb dolgokat, mire felhívott messengeren (nem vettem fel), majd küldött egy hangüzenetet, hogy nem ért el, de holnap/hétvégén szabad vagyok-e, mert meghívna magához. Eléggé megijedtem, mert már volt negatív tapasztalatom azzal, hogy ismeretlenül felhívtak a lakásukra első randin. Ő 27et tölti, én 25 vagyok. Mit gondoltok erről?2021. jan. 20. 17:38
11/16 anonim válasza:
És volt egy másik pasi, akivel csak néhány sort váltottunk, mivel kértem tőle még fényképet, erre közölte velem, hogy neharagudjak de ő nem ér rá chatelni egész nap, ha akarok valamit tőle a továbbiakban adjam meg a telefonszámom és majd ő felhív engem telefonon, ezt így kerek perec leírta. Nos, akkor ő meg egy ,,hímringyó"?!
Mindig az a megfigyelésem aki komolyan gondolja, az nem tudom hogy is írjam le, az cselekszik is, nem tétlenség van.
Ha pedig prosti lenne a csaj, azt nem látod a képről?! Csak észrevenni szerintem... De tuti nem az. Azok nem így hirdetnek.
12/16 A kérdező kommentje:
Ezt a prostis dolgot hülyeségből kezdte az egyik kommentelő! Szexmentes kapcsolatot keresek és a leírás alapján ő is. Remélem az van, amit írtatok, szombaton találkozom vele.
2021. jan. 21. 06:32
13/16 A kérdező kommentje:
2. randira vettem neki szüleinapi ajándékot, egy órát készülődtem, másfél órát utaztam és egy zárt ajtó meg kikapcsolt telefon fogadott. Szóval mégiscsak lehet valami gyári hiba itt. Pedig messengeren abszolút érdeklődőnek és kedvesnek tűnt...
2021. márc. 6. 15:51
14/16 anonim válasza:
Atya Úristen 😅
Hogy érted hogy második randi?
Ezek szerint már találkoztatok élőben egyszer?!
15/16 anonim válasza:
Vagy még nem is találkoztatok és így vettel neki ajándékot, odamentél és szellemesdit játszott?!
16/16 A kérdező kommentje:
Nem, első randin felmentem hozzá, csinált nekem ebédet, meg beszélgettünk. Azért vettem neki ajándékot, mert nemrég volt a szülinapja, csak nem tudtunk találkozni, mostanra beszéltük meg.
2021. márc. 6. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!