Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
32 éves elvált nő vagyok, Szerintetek a társkeresési oldalakon, vagy az Interneten biztonságosabb, a komoly társkeresési ismeretség? Melyiket miért javasoljátok?
"Biztonságosabb" milyen szempontból?
Ha a darkweben adsz fel hírdetést, az nyilván kevésbé lesz biztonságos, mint egy normál társkeresőn.
Mitől félsz?
Üdv kérdező a férfiak világában: 3 gyerekkel már vagy olyan nehéz helyzetben mint egy átlagos férfi a társkeresés terén
De azért sok szerencsét, nem lesz könnyű dolgod szerintem, lehet hogy neked is be kell dobnod magad majd a sikerért.
"Három gyermekemmel vagyok akik ikrek"
Akkor annak annyi. Keress vmi 20 koruli sracot szexkapcsira :)
36F incel
Ha komolyabbat keresel, akkor rtlrandi vagy másik hasonló oldalt használj. Tinder szerintem nem jó neked.
Írd a leírásod elejére, hogy 3 gyereked van és csak komoly kapcsolat érdekel.
Nem lesz könnyű dolgod.
Hát... nem akarlak elkeseríteni, de nem lesz könnyű dolgod... Attól is függ milyen magasra rakod a lécet a saját "adottságok" függvényében.
Ha 30-as normális, független pasit keresel akkor a saját "szintednek" is olyannak kell hozzá lennie, de nagyon (csinosnak, vidámnak, vonzónak, személyiségben is érdekesnek). Mivel eme kategória 30-as, de gyermektelen nőt keres.
Ha inkább "átlagosnak" mondanád magad akkor sem reménytelen - a 40-50-es, vagy éppen a kapcsolatba szintén 2-3 gyereket hozó pasival. Tudod: kereslet-kínálat.
Az sem mellékes hogy miért keresel. Ha "legyen társ, akivel megosztjuk a mindennapokat" (értsd. terheket, közös "feladatokat") akkor egy un. érdekszövetséget keresel, ott meg nem az érzelmek dominálnak. Ha viszont a szerelmet... na azt meg nem lehet keresni, csak megtalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!