Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vásárló-eladó ismeretségből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vásárló-eladó ismeretségből lehet akár több is? Van hasonló tapasztalatotok?

Figyelt kérdés
Lassan egy éve lesz, hogy egy üzletben megismertem egy férfit, akivel akkor még teljesen idegenek voltunk, egyszerűen csak segített és kiszolgált. Már első alkalommal felfigyeltünk egymásra, érdeklődtünk a másik iránt, kedvesen és meglepően fördülékenyen elbeszélgettünk. Később többször visszatértem még, persze nem (csak) miatta, hanem tényleg volt ott dolgom. Ekkor már mindig elém jött, üdvözölt, mosolygott, mintha csak hozzá mentem volna, amiből ismét beszélgetés lett, és egy alkalommal számot is cseréltünk (igazából hivatalosan ezt is az üzleti része miatt, bár ő jobbnak látta valamiért, ha a céges helyett a saját számát adja meg). Az elmúlt egy évben mindent összadva kb. 10 alkalommal találkoztunk, volt, hogy az üzletben, volt hogy teljesen véletlenül futottunk össze más helyeken. Mondhatni, egy jó ismerősi szinten állunk most egymással, tovább viszont nem igazán léphetünk, mivel ő foglalt. Nekem nagyon tetszik, talán többet is érzek már iránta, az alapján, ahogy megismertem, szinte tökéletesen illenénk egymáshoz. Nem titkolta soha, hogy van barátnője, viszont azért nem volt egyértelmű abban sem, hogy nem akar tőlem semmit, mert különben nem folytatódott volna ez az "ismerkedés" ebben az irányban. Szóval teljesen össze vagyok zavarodva, de nyilván tiszteletben tartom, hogy kapcsolata van, és én nem kellek neki, csak akkor nem értem, miért viselkedett velem így. Hasonló tapasztalatotok van esetleg? Mit tennétek az én helyemben? 28/N
2020. máj. 19. 09:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként írom, szerintem ebben a helyzetben nála pattog a labda. Neked semmit nem kell tenned, és jobb, ha nem is teszel. Éld az életedet, járj nyitott szemmel, ha lehetőséged adódik rá, akkor ismerkedj! Ne tartson vissza az, hogy szemmel láthatóan bejöttök egymásnak, mivel enyhén szólva kétséges, hogy valaha is lesz ebből bármi is. Biztosan imponál neki az, hogy szimpatizálsz vele, de szerintem ha egy éve nem képes valamit lépni, akkor már nem is fog.
2020. máj. 19. 09:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Jót tesz az uzletmenetnek a vevőkkel való jó kapcsolattartás.
2020. máj. 19. 09:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy csak "hivatalból" ilyen kedves veled, de az is lehet, hogy többet akar. Viszont ha kapcsolatban él, akkor próbáld meghúzni a határokat, és ne menj bele olyasmibe, ami kellemetlen következményekkel járna. Talán legyezgette a hiúságát, hogy "udvarolhat" neked, talán unja az asszonyt, vagy nem jó a kapcsolatuk, és feldobja az életét egy kis izgalom és flört. Viszont ha lépni akart volna, akkor már valószínűleg lépett volna, és mondjuk szakít a párjával. De erős a gyanúm, hogy legjobb esetben is csak szeretői státusz jutna neked, amit valószínűleg te sem szeretnél. Próbáld meg tisztázni vele, hogy konkrétan mit akar, mert te is itt vagy 28 évesen, ne várj értelmetlenül egy olyan emberre, akinek valószínűleg nem kellesz igazán, az idő meg elszáll fölötted is.
2020. máj. 19. 09:35
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy év alatt ennyi az egész sztori, akkor felejtős.

Járj másik üzletbe!

2020. máj. 24. 22:52
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem engedd el, ismerkedj másokkal. Egyrészt kapcsolatban van, másrészt egy év alatt kb semmit nem lépett.
2020. máj. 25. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!