Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok akik hasonló döntést hoztak korábban? Mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
30 éves férfikánt mindössze két kapcsolatom volt (az egyik fél évig tartott, a másik alig egy hónapig), annak ellenére, hogy éveket szántam az önfejlesztésre, sőt amennyire a genetikám engedi ki is gyúrtam magam. Sokat próbálkozok a nőknél, de még sokszor esélyt sem adnak... Az első barátnőm azért hagyott el mert külsőleg nem az ilyen típusú srácok jönnek be neki... Itt a GYK-en is azt a választ kaptam, hogy nem jövök be, egy olyan srác vagyok aki írtó jófej, haver lehetek, de nem vonzódnak hozzám. Ilyen előzmények után úgy döntöttem elfogadom ezt a sorsot és inkább a munkára és a barátokra helyezem a hangsúlyt, nőre rá se nézek, mert gazdag nem vagyok (szegény családból származok, de mostanra majd félmilliót keresek, jó a munkám, sok barátom van, mindenhova eljárok), és így labdába sem rúgok, mintha Trabanttal mennék a Forma-1-re... Vannak-e itt ilyen helyzetben, és volt-e olyan aki ilyen döntésre jutott korábban? Segített-e?2017. dec. 1. 21:39
1/25 anonim válasza:
Ismerkedni kell ez a kulcs.
Kis számok törvénye vs nagy számok törvénye..
2/25 anonim válasza:
Elég nagy katyvasz lett, amit leírtál.
De ha arra kérdezel, hogy van e olyan, aki inkább a karrierre, a hobbikra fókuszál ahelyett, hogy azzal küzdjön, hogy nem jön be az ellenkező nemnél, akkor én is ilyen vagyok.
Bár nekem volt több hosszú kapcsolatom (4+ éves) is.
3/25 A kérdező kommentje:
Arra akartam kilyukadni, hogy bár mindkét barátnőm szép volt, de egyértelmű, hogy a külsőmmel van a gond és sehogy sem tudok kompenzálni, mert nem vonzódnak hozzám a nők. Évek óta próbálkozok, de több durva visszautasítást is kaptam (amit nem is értek miért, hiszen maximálisan normális voltam, mindössze találkozót szerettem volna összehozni nekem tetsző lányokkal).
2017. dec. 1. 21:44
4/25 Clay Morrow válasza:
Pár év és ha ugyanígy megy, csatlakozom.
5/25 anonim válasza:
Az jó ötlet, hogy nem hagyod, hogy elrohanjon melletted az élet, miközben nők után kajtatsz. Sosem értettem ezt a "nem teszek bele a munkába és a baráti kapcsolataimba annyit a szerelem miatt" felfogást. De egy az egyben kizárni... Remélem, te sem gondolod komolyan, hogy azzal negoldod a problémát.:) Ne pörögj rajta, ne hagyd, hogy ez irányítsa szinte minden gondolatod, de igenis járj nyitott szemmel, és hagyd meg a véneknek a lehetőségekről való indokolatlan lemondást.:)
6/25 A kérdező kommentje:
A helyzet az, hogy már egy éve nincs senkim, és kezdek belefáradni a próbálkozásokba... nem akarom, hogy az legyen mint korábban amikor vártam, hogy alakuljanak a dolgok és 10 évig nem alakult semmi.
2017. dec. 1. 21:50
7/25 anonim válasza:
Nekem elég hihetetlenül hangzik...ki vagy gyúrva, jófej vagy, félmilliót keresel, jó munkád van, sok barátod van, szociális vagy, aktív társasági életet élsz, hol a hiba? Annyira ronda biztosan nem lehetsz hogy ez a sok dolog se tudja kompenzálni...képet néznék ha szabad :)
8/25 A kérdező kommentje:
Küldtem már képet itt egy elég normális lánynak (elég jól elcsevegtünk), ő írta, hogy szerinte sem a belsőmmel van a baj. Max annyi, hogy abszolút nem vagyok magamutogató, nem hencegek a pénzemmel, itt is csak a névtelenség miatt írtam le...
2017. dec. 1. 22:00
9/25 anonim válasza:
Személyiségedben van valami cink. Van egy ismerősöm, csóró, mint a templom egere és mégis általában jobbnál-jobb nőket pumpál.
10/25 A kérdező kommentje:
Gondolom mert jól néz ki. A személyiségem normális... talán túlzottan is az. Jófej vagyok. :)
2017. dec. 1. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!