Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, rámegy az egészségem, annyira nem bírok továbblépni. Hasonló tapasztalatok?
Voltam hasonló helyzetben, meg vagyok is még valamennyire. Ha úgy érzed, hogy nem szeretnél barátoknak panaszkodni, akkor írd le magadnak a gondolataidat, nyisd meg a word-ot és gépelj, nekem sokat segített, mert én sem akartam másoknak beszélni. Meg igyekezz emberek között lenni, minél többet, nekem ez is jó módszer volt, mert ezután jól esett úgymond egyedül lenni, és nem csak ültem szomorúan egyedül otthon, hogy mennyire hiányzik.
21/L
Pontosan ugyanez a helyzet, annyi különbséggel, hogy mi 5 évig voltunk együtt, és ennek második felében kezdődött már ez a húzás-nyúzás, illetve most még elég friss, egy hete lett végleg vége.
(Remélem ez sem végleges..)
Ja, és én vagyok a lány.
A legjobb fiú baratom ugyanez, hotra ki volt, kinlodtak meg utána egymással de rengeteg!!!! Panaszkodas a reszerol a családja meg az en részemről pedig a folyamatos felvilágosítás hogy mekkora egy szar alak volt az a lany.( o tenyleg az volt.) mostanra rajott hal Istennek es nem sajnál semmit se...
19 o 21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!