Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet továbblépni ezeken?
Figyelt kérdés
Hosszú év után,egyik napról a másikra elhagyott a párom egy másik nőért egy pici babával.....ő most nagyon boldog a nő 3 gyerekével,és megszakad a szívem,hogy az én fiam apa nélkül fog felnőni,ahogy én is...és tudom milyen rossz.....szeretem és gyűlölöm egyszerre és ez a kettőség kegyetlen tud lenni....Néha úgy érzem,hogy vissza szeretném kapni,néha meg látni sem akarom soha többé....de inkább az utolsó....hogy fogom túlélni a találkozást a gyerek miatt? Nem akarok vele rosszban lenni,de olyan patkány módon viselkedett,hogy néha azt sem bánnám ha nem élne...tudom durván hangzik,de annyi fájdalmat okozott,és megalázott,nem akarom látni....főleg azt nem,hogy boldog,amíg én sírok....hogy viselkedjek vele ha jön a gyerekhez? Közömbösen,sehogy? Ne foglalkozzak vele? 3 hónapja lépett le,és én még mindig ott tartok,hogy belepusztulok,hogy így elárult....2015. jún. 13. 22:30
1/9 anonim válasza:
És ezt a kérdést nem először teszed fel ... még egyszer nem válaszolok rá.
2/9 A kérdező kommentje:
Ne haragudj....de itt konkrétan arra lennék kíváncsi,hogy ha kijön hogy viselkedjek vele? Tudom,hogy már kiírtam máshogy....:( bocsi.....
2015. jún. 13. 22:32
3/9 anonim válasza:
Emlékezz: valaki másnak szeretted volna ezt, és te éled át. Vajon miért is?
4/9 anonim válasza:
A sors senkinek nem marad adósa.És pont ma hallottam, az az ember aki a barátját/barátnőjét hátba szúrja azt Isten útálja, és sosem hagyja szó nélkül.
Gondolkodj el ezen.
5/9 A kérdező kommentje:
Konkrétan nem kívánom hogy ne éljen.....ezt nem is gondoltam így,csak az utóbbi időben,nem is ismeritek a sztorit rendesen,és engem ítéltek el? tök jó.....a kérdésre ne válaszoljatok,pedig elvileg ez arról szólna....
2015. jún. 13. 22:35
6/9 anonim válasza:
Otthagyott téged egy nagyon pici gyerekkel.Szerinted ez mennyire gerinces dolog ? Ha jön a gyerekhez,egyértelműen távolságtartóan kell viselkedned,és nem mézes-mázosan mutatva ezzel hogy szenvedsz a hiányától.Mert ezt megérzi,nyeregben érzi magát megint,és majd azt hiszi hogy mindkét nő odavan érte.
7/9 A kérdező kommentje:
Igen,igaz,remélem így is lesz ;) Tudjátok erős túlzás hogy rosszat akarnék neki,hiszen szeretem még,...épp ezért halok bele....csak annyi harag és fájdalom van bennem,hogy néha azt kívánom soha többé ne kéne látnom......nem ábnom,ha boldog,csak ne lássam soha többé...hogy ne tudjon felzaklatni lelkileg...de hogy? van egy közös gyerekünk,lehetetlen....
2015. jún. 13. 22:39
8/9 anonim válasza:
Majd ha eljön esetleg az a pont amikor rádöbben mit tett,majd akkor megfordul a kocka.Ne depizz,legyél türelemmel.
9/9 A kérdező kommentje:
Annyira köszönöm,és legbelül tudom,hogy igazatok van,csak nehéz türelmesnek lenni....igyekszem feltalálni magam programokkal,hogy elterelődjek....
2015. jún. 13. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!