Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem tudok tovabblepni egy ev utan sem?
Egy eve szakitott velem a baratom , ugyanennyi idot is voltunk egyutt csak, megis mai napig mindennap eszembe jut... bar lehet az is kozrejatszik hogy havonta oszefutunk veletlen
Nem tudom egyszeruen kiverni a fejembol pedig tudom hogy ha ujra ossze is akarna velem jonni sosem lenne mar ugyanolyan es tudom azt nem is akarnam akkor megis miert remenykedek folyton ebben ???
azota sok ferfi probalkozott nallam de senki nem fogott meg ... senki massal nem tudom elkepzelni az eletem bar o sem tokeletes ferfi de meg a hibai is tetszenek .... ezert nem tudok mast kozel engedni sem magamhoz hiaba tesznek is meg barmit.. barhogy jarnak masok a kedvemben , hiaba tartom jofejnek vagy eppen helyes ferfinak nem tudok azota senkire ugy nezni mint lehetseges partner pedig annyira szuksegem lenne valakire aki megolel este.. aki ugy banik velem ahogy o tette..
Nagyon szeretnem ha vege lenne ennek mar , valaki aki hasonlo helyzetben volt mar vagy van tippeket adhatna hogyan sikerult elfelejteni tullepni a dolgon
Ki mondta azt, hogy legyen vége? Ha ő, akkor azért nem tudod elfelejteni, mert nem te akartad, hogy vége legyen. Ez normális, szerelmes vagy, de ha nem is belé, akkor annak a gondolatába, hogy milyen volt vele régen, ahogy megölelt, ahogy megcsókolt. Én is ebben a helyzetben vagyok, de mi csak rövid ideig voltunk együtt, nem is sikerült kiismernem, megismernem, egyszerűen nem is belé, hanem annak a gondolatába vagyok szerelmes, ahogy hozzám ért.
26 N
Igen, még mélyen érzel iránta. Elfelejteni sosem fogod, hisz az életed része volt. Miért mentetek szét, ha lehet tudni?
A tudatalattid dolgozik. Vágyálom. Ne is reméld hogy olyan lesz/lenne mint régen, hisz mindketted változtatok.
Én is így érzek, bár mi még ,,csak" 4 hónapja vagyunk külön. Mégsem tudom kiverni egy könnyen a fejemből, 1 évig voltunk együtt, de annyira beleszerettem, hogy képtelen vagyok túltenni magam rajta. Minden nap eszembe jut, bármerre megyek a városba, minden ő rá emlékeztet.
Az ,,vigasztal", hogy ő már kapcsolatba van...:/ am. megpróbálnám visszahódítani.
Sport, társaság, új hobbi!
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!