Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 2 éve nem tudok továbblépni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 éve nem tudok továbblépni, mindent megpróbáltam pedig, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Volt egy nő az életemben,4 és fél évig. Két éve hogy szétmentünk. Ő azóta mással van. Én rengeteg nőt megismertem,néhánnyal jártam is,de egyikbe sem tudtam beleszeretni. Mai napig azzal a nővel álmodok,hetente legalább egyszer. Nem találok kiutat. Odáig jutottam,hogy már nem is keresgélek,ismerkedek,mert úgy sem tudok valahogy szerelmes lenni. :( Mit tehetnék még?
2016. márc. 3. 19:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Neked is (mint nekem) kell(ene) egy lórugás!!

Azért nem tudtál még beleszeretni senkibe, szerintem, mert még nem tetted túl magad az előző kapcsolatodon. Bár 4 év, az csak 4 év..

Még felkavar, nem tudod, vagy nem akarod elengedni. Járj társaságba, új hobbi, sportolj sokat!

Nem szabad ennyire sokáig gondolkodni rajta, mert boldogtalan leszel. Nem tudom hány éves vagy, de szerintem még előtted az élet. (Velem tavaly októberbe szakított a párom, ő már mással szilveszterezett. eltelt azóta 4 hónap és most kezdek úgymond helyrejönni. 1 évig voltunk együtt, de életem legszebb éve volt, és nagyon bele voltam/vagyok még zúgva. de el kell engednem.)

Fel a fejjel!!

2016. márc. 3. 19:26
 2/13 A kérdező kommentje:
33 éves vagyok. sportolok rendszeresen. eljárok bulizni is havonta egyszer minimum. mint írtam mindent próbáltam,de semmi. életem legszebb időszaka volt,és már most eléggé boldogtalan vagyok. helyben lakott ahol én,és rengeteget voltunk együtt. szóval egyre sivárabb vagyok érzelmileg. hasonló külsejű nők tetszenek,de nem találok olyat aki szabad lenne,és én lennék az esete... ez a nő tökéletesen az ideálom volt. más tipusúak egyszerűen nem vonzanak. :/ szóval nagy a baj.
2016. márc. 3. 19:34
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem vagy túl rajta, meg még teljesen idealizálod is. Miért ragaszkodsz ehhez ennyire?
2016. márc. 3. 19:51
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom... egyszerűen életemben nem volt még olyan akibe így beleszerettem volna. pedig volt tőle szebb is tudom,de mégis ő a legszebb nekem. amint látok egy olyat aki hasonlit rá,teljesen felpörgök. nagyon az ideálom volt minden téren. meg sok sok napot éjjelt töltöttünk együtt.
2016. márc. 3. 19:59
 5/13 anonim ***** válasza:
Úgy értettem, hogy miért ragaszkodsz olyasmihez, ami elmúlt és soha nem jön vissza? Miért nem engeded magadnak, hogy beleszeress másba és továbblépj?
2016. márc. 3. 20:13
 6/13 A kérdező kommentje:
Ó. :) engedem én,csak nem megy egyszerűen. :) aki nem olyan külsejű,nem tud kicsit sem megindítani. nem tartom vonzónak.
2016. márc. 3. 20:16
 7/13 anonim ***** válasza:
Szóval a nyuszira fogod. Úgy nehéz. :)
2016. márc. 3. 20:22
 8/13 A kérdező kommentje:
barna sima,nem göndör haj... fehér bőr,barna szem... tökéletes alak... illat... stb... se vörös,se szőke se fekete,se kék szemű,se göndör hajú nem vonz csak ez a fajta. :/ ő meg pont az álmom volt.
2016. márc. 3. 20:26
 9/13 anonim ***** válasza:
29%
A belső tulajdonságairól egy szót sem ejtesz. Csak a külsőségekkel vagy meglőve. Sajnálgatsd magad.
2016. márc. 3. 20:58
 10/13 A kérdező kommentje:
hiába jó valaki belül,ha nem gerjedek rá,sosem tudok gyereket csinálni neki... lehetetlen lenne... ha nem vonz. külsőt meglátom,beleszeretek,és ha a belső is jó akkor jól megvagyok vele..
2016. márc. 3. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!