Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyanok akik hasonló döntést hoztak korábban? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
30 éves férfikánt mindössze két kapcsolatom volt (az egyik fél évig tartott, a másik alig egy hónapig), annak ellenére, hogy éveket szántam az önfejlesztésre, sőt amennyire a genetikám engedi ki is gyúrtam magam. Sokat próbálkozok a nőknél, de még sokszor esélyt sem adnak... Az első barátnőm azért hagyott el mert külsőleg nem az ilyen típusú srácok jönnek be neki... Itt a GYK-en is azt a választ kaptam, hogy nem jövök be, egy olyan srác vagyok aki írtó jófej, haver lehetek, de nem vonzódnak hozzám. Ilyen előzmények után úgy döntöttem elfogadom ezt a sorsot és inkább a munkára és a barátokra helyezem a hangsúlyt, nőre rá se nézek, mert gazdag nem vagyok (szegény családból származok, de mostanra majd félmilliót keresek, jó a munkám, sok barátom van, mindenhova eljárok), és így labdába sem rúgok, mintha Trabanttal mennék a Forma-1-re... Vannak-e itt ilyen helyzetben, és volt-e olyan aki ilyen döntésre jutott korábban? Segített-e?
2017. dec. 1. 21:39
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
A komolyság talajára visszatérve. Korábban én is ebben hittem, de anők szeretnek velem lenni, sok barátom van, programokat szervezek, de pl. nagyon elvétve fordul elő velem, hogy pl. megnézzen egy lány az utcán, a társkeresőn szinte nulla egyezés... szóval itt tényleg a külsővel van a gond. Arról nem is beszélve, hogy körülnézve az ismerősi körben semmivel sem vagyok gázabb mint a nők terén sikeres srácok.
2017. dec. 1. 22:16
 12/25 A legrosszabb ***** válasza:
85%

Miután 29 évesen szakítottam életem második barátnőjével, egy ideig próbáltam úgymond "felejteni" másokat "igénybe véve", ha már két idióta szociopatába botlottam, de nem igazán jött össze a csajozás, mert senkiben sem találtam semmi vonzót, semmi lábról leverő tulajdonságot. Kellett egy jó 2-3 év, hogy arra a szintre jussak, hogy inkább le se fosom őket, hanem mint már feloszladozott rózsaszín köddel, s kitisztult aggyal racionálisan rálássak a dolgokra párkapcsolatok terén.

Borzalmas visszagondolni azokra az időszakokra, amikor szerelmes voltam és sokszor felteszem magamban a kérdést, hogy hogy a genyóba lehettem ennyire lojális, naiv faszi. Na... ilyet soha többé.

Megoldás? Karrier, pénzkeresés, tanulmányok, tanfolyamok, testépítés, hobbik, szocializálódás, azaz szellemileg és fizikailag önmagam "lefárasztása", hogy ne legyen időm a múlton és a retkeken (nőkön) elmélkedni.

Az elmúlt néhány évben lett volna lehetőségem párkapcsolatra, de már csírájában elfojtok mindent, és mellesleg térdre borulhatnak elém a kedves cinikus nők, hogy nem szívatomm őket úgy, ahogyan az egyik ismerősöm, akinek megrögzött haditerve hátralévő életében, hogy minden nőt manipulál, átver, megvezet, kisajátít.

2017. dec. 1. 22:24
 13/25 A legrosszabb ***** válasza:
Jav.: szívatom*
2017. dec. 1. 22:24
 14/25 A kérdező kommentje:
Hm... pont ma hazafelé gondolkodtam ezen én is... az első barátnőmet a tenyeremen hordoztam, és elhittem neki, hogy mennyire szeret stb. Utána a fent vázolt szöveggel elhagyott... azóta sincs senkije egyébként...
2017. dec. 1. 22:28
 15/25 anonim ***** válasza:
44%

#12 te azért elég értelmes ember lehetsz, hogy néhány rossz tapasztalat miatt általánosítva reteknek nevezed az összes nőt...

Engem is csaltak már meg, engem is ért már csalódás, de eszembe nem jutna így általánosítani a férfiakat, mintha valami külön homogén faj lennének.

Meg aztán ki tudja, talán te is leszel még szerelmes, ne zárkózz el ennyire mereven mindenki elől.

2017. dec. 1. 22:37
 16/25 anonim ***** válasza:

...hát olvastam,aztán ennél a résznél-Ilyen előzmények után úgy döntöttem elfogadom ezt a sorsot és inkább..

és akkor vártam volna hogy normálisan fojtatódik kb így-

-és inkább átmegyek clint eastwood-ba és végigkúrom a rosszlányokon lévő 18-24 ig nőket abc sorrendben.

na de nem így folytatódott sajnos.

miért nem?

2017. dec. 1. 23:08
 17/25 anonim ***** válasza:

"Az elmúlt néhány évben lett volna lehetőségem párkapcsolatra, de már csírájában elfojtok mindent, és mellesleg térdre borulhatnak elém a kedves cinikus nők, hogy nem szívatomm őket ..."

Hm igen, a személyiségeddel van a gáz, nem a kinézettel.

Ezt kép nélkül megmondom.

2017. dec. 2. 00:04
 18/25 anonim ***** válasza:

Szerintem nem érdemes feladni. Ha az ember nem néz ki jól, akkor tény, hogy baromi nehéz. Illetve nem is nehéz, hanem inkább kimerítő és lehangoló. Rengeteg nővel meg kell ismerkedned, és ebből statisztikailag sok olyan lesz, akivel te együtt szeretnél lenni, ő viszont veled nem. Ez a századik eset után elég frusztráló.

De teljesen feladni hülyeség. Az mondjuk jó, hogy a pozitív dolgokra koncentrálsz. A sok barát pedig a legfontosabb dolog az életben, már az egészség után. Legyél elégedett az életeddel, és előbb-utóbb jön valaki. Elvileg.

2017. dec. 2. 01:05
 19/25 anonim ***** válasza:

#17, ezt nem a kérdező írta.

A haveri, baráti körödben nincs olyan nő akivel több is lehetne? Nekem az összes kapcsolatom rövidebb-hosszabb ideje tartó barátságból vagy ismeretségből lett. Senkit nem az utcán vagy neten szedtem össze...

N

2017. dec. 2. 09:21
 20/25 anonim ***** válasza:
szerintem ez a fajta hozzáállás szörnyen problémás. Egy kicsit el kellene ettől a vonaltól távolodni. Nyilván fontos, hogy valaki ne legyen randa, meg legyen pénze stb. de ez a modorossággal egybekötött pesszimizmus nem nagyon jön be senkinek. Ráadásul a tapasztalatom szerint, akik íg közelítik meg a dolgot elég válogatósak, hiszen ők is hozzáteszik a magukét stb stb. Alacsonyabb igények nagyobb sikeresség. Lúzerség amiatt sírni, hogy leszarnak, ha nem tudunk egy olyan helyet, ahol eséllyel próbálkozhatnánk.
2017. dec. 2. 09:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!