Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is van hasonló élményetek, tapasztalatotok a társkeresésben?
"Ilyenkor az is előjön bennem hogy ha esetleg összejönnék velük akkor utána én is szépen felkerülnék a "listára" a többi rosszember közé."
Ez bennem is felmerülne. Illetve fel is merül, más szituációkban is.
Azért nem egészen értek egyet az előttem szólóval. Van, csak az érzelmi oldalra többet lehet írni, ezért is beszélünk annyit az "előzőről". Nekünk az érzelmek a fontosabbak. (azt hiszem) Bár hozzáteszem, egy új pasinak totál felesleges emlegetni a régit!!! Csak rontani lehet a helyzeten, mint ahogy azt már észrevetted, neked sem esik jól.
De szerintem kicsit másmilyen lányokat kéne felszedned, mert nem mindenki ilyen. Én a férjemmel már együtt voltam, mikor először előkerültek az "exek" téma és akkor is ő hozta fel, mert találkoztunk az egyikkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!