Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Nektek volt már hasonló tapasztalatotok? (Többi lent)
Szerintem az ilyesmit érdemes tisztázni. Amúgy vannak emberek, akiknek nagyon kellemetlen az ajándékozás, nincs ötletük, úgy gondolják, hogy úgyse tudnának semmi jót adni, ezért inkább nem is foglalkoznak a témával. Nem tudom, hogy ő ilyen-e, de ezt csak ő tudja elmagyarázni.
Egy kapcsolat elején nem szerencsés elnyomni, ha valami rosszul esik, mert hosszú távon ez mind tüskéket okoz, ami egyre mélyebbre megy...
Nem Vagy hü.lye!!!
Ha a pénzére hajtanál, akkor jeleznéd felé, hogy erre-arra lenne szükséged és ha nem kapod meg amit szeretnél akkor te sem leszel kedves. Mondhatni virágnyelven kiszeded belőle a pénzt...
No de ajándékot adni szoktak....önként...mert megtiszteled a másik személyt azzal, hogy gondolsz rá és ezt egy "jelképes" ajándékkal hozod a tudomására. Nem egy túl jó jel ha már egy kapcsolat elején megfeledkezik erről...sőt inkább intő jelnek mondanám!!!
37F
Ez elég parasztág volt részéről.
Azt mondanám hogy felfújod a dolgot, de hát testi kapcsolat is van köztetek egy ideje, és jól kijöttök egymással. Szerintem említsd meg neki valami apropó folytán hogy azért egy kis figyelmességnek örültél volna. pl: kérdezz rá, hogy az exbarátnőivel hogy ünnepelték a szülinapokat mert azért ez mégis csak egy különleges nap. Jobb ha már az elején tisztázzátok hogy kinek mi az elképzelése kettőtökről. Vigyázz hogy ki ne használjon. Nem tesztel téged az tuti. Ha pénzes, ha nem akkor is illik megtennie a lépéseket az ügyben hogy összejöjjetek. Nehogy már neked kelljen óvatoskodnod hogy ne úgy tűnjél fel mint az exbarátnői.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!