Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy több éves kapcsolatba belefér, hogy a férfi félrelép egy sokkal fiatalabb lánnyal a kíváncsiság és az izgalom kedvéért? Van tapasztalatotok hasonló helyzetben?
Ez valószínű, h kapuzárási pánik....
Van, h egy "baleset" után megbocsájt valaki, még működhet is a kapcsolat, de nem tudom mit szólna, ha te is lefeküdnél mással.... Úgy érzem, h a férfi ego nem bírná elviselni.
Nagyon megalázó, és fáj. Én is átéltem. Megbocsájtottam, most nagyon jó a kapcsolatunk, de ha még egyszer megteszi viszont látásra. (És meg is fogja tenni... sajnos ez van)
Közbe lett egy udvarlóm...vicces, de elküldte, nem tudok a páromon kívül máshoz érni...
Azt mondják, h ez lábtőrlőség. Bizonyos szempontból az..., de amikor összejöttem vele, tudtam, h elég csapodár... én meg túl toleráns, és béketűrő... És mindent meg tudunk oldani, és értjük egymást, nekem ez fontosabb. (Lehet, h ez gáz, de ha látom, h nagyon nézi a csajokat, mondom neki, h nem baj, ha kiéli magát...érdekes, de amióta szabad, nem megy...)
rosszul írtam: elküldtem
előző voltam
Ès ha egy nő teszi? Akkor rögtön házasságtörő büdös r¡banc, mi?
(Még jó hogy a válaszok többsége szerint a férfi részéről se fér bele.... de sokak szerint igen.... undorító)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!