Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegesen féltékeny vagyok a páromra, viszont erről nem tudok senkivel sem beszélgetni. Valakinek, aki hasonló cipőben jár, mint én, lenne kedve beszélgetni? 23/L
Majd,ha nem tudok aludni,akkor rádírok... Most fáradt vagyok magamtól is.
Semmiképp ne vidd túlzásba,mert elhagy.
F
Próbálj úgy hozzáállni, hogy régen megcsalhatott volna,amint van alkalom. De nem tette.
Amúgy akit megakarnak csalni,azt úgyis megfogják.
Szóval aggodalomra semmi ok. Próbálj úgy kinézni a párod mellett, hogy ne kelljen más csajokhoz mérned magad és megállapítani, hogy te rosszabb vagy.
De, tudnál beszélgetni valakivel róla, és az pont a párod.
Ha nem a felszínt akarod kapargatni akkor az őszinteség a legfontosabb, és nem fog elmúlni a féltékenység két kiló sminkel sem.
#4:A külső nem jelent semmit.Ismertem egy lányt,aki nem volt top 10-es és az ismerőseim nem is értették,hogy miért vagyok úgy oda érte,mégse csaltam volna meg,mert szerettem.Ha valakibe beleszeretsz,akkor megszűnik körülötted az összes többi azonos nemű.
23/F
Gondolod ezt most. Aztán ki tudja mi lett volna később. Vannak ám olyan pillanatok az életben, amikor nehezen lehet ellenállni.
Volt egy ilyen barátnőm. Szerintem probléma van az önértékeléseddel.
Mindenképpen mondd el ezt neki ÍGY!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!