Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az interneten történő ismerkedésről, különböző társkereső oldalakról?
Érdekelne a véleményetek egyrészről a hivatalos párkereső oldalakról, amikre fotót töltesz fel magadról, bemutatkozást írsz.
Valamint az anonim oldalakról, ahová nem feltétlen párkeresés céljából mész fel, de adott esetben ismerkedés funkciója is lehet. Mint pl. itt a gyakorin az ismerkedés rovat vagy az anotalk, ismeretlenek.com stb.
- sokan nem írnak vissza
- eltűnnek a beszélgetés közepén
- be vannak táblázva, 1 héten belül esélytelen a randi
- nem akarnak egyből találkozni
- a "beszélgessünk randi előtt" úgy néz ki, hogy naponta kapsz 2 egyszavas választ
Mostanában kb így néz ki, én kíméletlenül töröltem az összes érdektelen, randit húzó csajt, így maradt 3, akivel a hétre le van beszélve iszogatás vagy együtt alvás, de komolyat ezeken a szarokon ne keress.
29F
Szerintem bárhol lehet találni párt. Nekem sikerült itt is, bár nem párkeresés céljából jöttem fel, de úgy alakult. Nagyon jól megvoltunk egymással, végül külön utakon folytattuk. Hivatalos társkeresőn is találtam párt, akivel majdnem 5 évig voltunk együtt.
Aki érdeklődik irántad igazán, nem csak egy-két szavas válaszokat ír majd vissza, és lehet azt látni, hogy valós-e a bemutatkozása, a kép pedig gyorsan ki fog derülni, akár kamerában, vagy személyesen.
Az esély mindenhol ott van.
Az arányok mások legfeljebb.
sz.r. legalábbis pasiként
Ezen a héten 2 ghostingom volt. Bocs 3.
Az egyik ok nélkül törölte magát, még arra sem volt képes, hogy elköszönjön, hiába dumáltunk napokig és tök normálisnak tűnt. Ez nagyon gyakori.
A másikkal szimplán elhalt, nem reagál, nem fogok erősködni.
A harmadikkal 2 hétig folyamatosan dumáltam, de éreztem, hogy csak én viszem, ő reagált, de semmi több. Megírta, hogy tetszem blabla. Hagytam 1 nap szünetet, nem keresett. 2 nap, semmi...1 hétig nem írtam neki, de egy szia hogy vagyot sem ír a mai napig...
És ez mind gyakori. Inkább húspiac az egész és neten nem lehet olyan benyomást tenni, hogy ne törölje magát szó nélkül, ő is keressen engem, érdekeljem stb. 1 kezemen megszámolom hányszor érdeklődtek irántam a neten.
Vagy kijelenti, hogy több pasiból választhat és álljak be a sorba. Érdekes, baromi sok ember évekig ottvan az appon...nahát nahát..
Szóval kezdem egyre inkább megunni, nem tőlem függ alakul-e valami, hanem random szerencse. Hiába vagyok beszédes, humoros, csak én viszem a beszélgetést és ez tök időpazarlás. Alap, kölcsönös érdeklődésem alapuló kommunikációt szerintem 90% ban nem lehet.
9 vagyok
és nem alkalmit keresek, az kimaradt. Hallom mindenhol hogy a pasik azt akarják...hát nem. Normálisan kommunikálni, de az sem megy már ezeken az appokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!