Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyit romlott volna az internetes társkeresés 5 év alatt?
Üdvözlet a társkeresés új keserű világában kérdező!
Jobbra nem számíthatsz sajnos, ez csak egyre rosszabb lesz évről évre
5 év az semmi, semmi nem változott.
Inkább 15 éve lett változás mióta minden ember számára elérhető lett az internet, mert olcsóbb lett, és mondhatni korlátlan.
Hát én inkább 10-15 évet mondanék 5 helyett. Szerintem 20-25 éves pasiként kelendőbb voltam mint 35 évesen. Most úgy gondoljátok 15 éve egyedül vagyok,pedig pont hogy netről is meg való életből is voltak kapcsolataim.
De a kérdező véleménye is elgondolkodtató, én magamban kerestem a hibát.
Igen, ennyivel változott a helyzet.
Tegyük hozzá, hogy a net elején a pénzesebb rétegnek volt pénze, ők pedig ha társkeresőztek, komolyra hajtottak. Aztán terjedt a net, társkeresőből meg néhány volt és még mindig komolyat keresett a többség.
Aztán berobbant a tinder, már a tizenévesek is felnyomultak rá. A nőknek katalógussá vált az oldal és rengetegen simán bevállalták, hogy inkább pár top pasi dugja őket és dobja ki őket, minthogy normálisan belőnék a szintjüket.
Ez ilyen. Tényleg csak rosszabb lesz. Nem véletlen, hogy egy csomó komolyabb emberke már nem társkeresőzne újra, akik régen csinálták.
De, úgy ez az egész netre meg társkeresésre igaz. Nagyon elcsúszott sok nő elvárása, aztán panaszkodnak, hogy csak dugni kellenek. Hát, ha olyanokat választanak, akkor érthető...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!