Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz olyan lányt találni aki nem szeretne gyereket soha?
Szerintem talalsz olyat csak neked nem felel meg. Irtad mar az egyik kerdesednel mikor jeleztem hogy volt egy par jelentkezo de te azt irtad hogy mas miatt nem oké.
Gondolom a weboldalad se hozta az elvárásaidat.
Igen ,mert nem csak az az elvárásom hogy ne akarjon gyereket.
Nagyon eltérő a mentalitásom az àtlagtól,szerintem jó értelemben, és így nehezen talàlok hasonló nőt mint én :)
14
Ha annyira jo irányba lenne eltérő a mentalitasod, akkkr mar talaltál volna
Miért is találtam volna?
Nem nyafogok ,csak vàgyom egy szerető pàrra és tudom hogy csoda kell hozzà hogy találjak .
Nehéz ezt a helyzetet elfogadni .
Ezek szerint több a normális, egészséges lelkületű lány ez megnyugtató.
Veled meg a többszáz millió éves lánc megszakad, mert nem lesz utódod, akit életre hívsz és továbbviszi a génjeidet.
Mert az a normális, hogy a lányok egyszer családot, gyereket szeretnének.
Lehet másképp is, de aki soha nem szeretne, nagyon ritka.
A természet törvénye= az élet, életösztön, az élet továbbadásának ösztöne.
Te sem lennél, ha a szüleid úgy gondolkodtak volna, mint te.
Jogod van hozzá. De azon siránkozni, amiatt panaszkodni, azt számon kérni, hogy miért nem akarnak még többen saját gyerek nélkül egy egész életet leélni: nincs.
Te ezt az életutat választottad, ami azzal is járhat, hogy egyedeül maradsz.
Amúgy változhat ez a hozzáállás. A kolléganőm férje nem akart gyereket, s ebbe a nagyon szerelmes asszony beletörődött Elég ostobán, de hát a szerelem nem logika, nem matematika.
jPontosabban mondva, a férje addig halogatta, közben két abortusszal, míg a kolléganőm elmúlt negyven, és már nem is fogant meg.
Aztán kiderült, hogy lett egy mellékág, aki miatt elhagyta, mert ott jött a gyerek, és ő már kellett.
Tehát ezt neked is meg kell értened. Te a természetes ösztönökkel szemben extrem döntést hoztál, nem várhatod el, hogy a nők ehhez alkalmazkodjanak.
Mivel a nőknél általában erősebb ez a vágy, ezért nemigen találsz olyat, aki ebben veled egyezik.
Legfeljebb olyat, akinek már van. Ott meg neked kell alkalmazkodnid, mert normális anya nem tolja a háttérbe a gyerekét az új kapcsolatért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!