Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Belemennétek ilyen házassági...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemennétek ilyen házassági szerződésbe?

Figyelt kérdés

Ha valaki megcsalja a másikat bizonyítottan, a közös vagyonból egy forintot nem kaphat, legfeljebb az a vagyona marad, ami eddig is a nevén volt. A közös gyerek tartós felügyeletére nincs joga, kizárólag látogatási.

A nőknek nincs vesztenivalójuk megcsalás esetén, a szerető egészen nagy valószínűséggel befogadja majd, a családi vagyon jelentős része a gyerekekkel őt illeti, a rendszernek nincs visszatartó ereje a megcsalással szemben! A férfiakat rendszerint kisemmizi a bíróság és a megcsalásban a női fél rendszerint maga is csak kalandként gondol a férfi szeretőre (vagy maga nem akar azért kilépni a kapcsolatból).

A kérdést ez ihlette:

"A férfiak régebben is csapodárok voltak. A nők ha anno megcsalták a férjüket az nyugodtan a szekér után kötötte, vegighúzta a falun és mindenki le is köphette menet közben. Utána meg kiadta az útját, ami sokszor a teljes nyomor és szegénység volt, mert önálló vagyona nem nagyon volt.

Az sajnos mára hatalmas téveszme, hogy a nők többsége hűséges, kell neki a párkapcsolat, család, etc. A probléma ott van, hogy a jogi és az erkölcsi rend nem adaptálódott a változásokhoz. Pl házasságban hiába a nő csal meg, akkor is viszi a vagyon nagyobbik felét, a gyereket."

2021. ápr. 30. 07:54
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:

#1 belinkeled? Mert így nagyon hangzatos, de ha utánakeresel pont kikerült belőle a házastársi hűség, és lett helyette valami szimbiózis vagy mi.

#2 A nők annál okosabbak. Ha a férjük pl egy diplomás ember normális fizetéssel, akkor jelelmzően nem a takarítóval fekszenek le a cégnél, hanem a cégvezetővel. Ők azzal magyarázzák, hogy a férjükre nem tudnak már úgy felnézni, blablabla. Miután együtt mossátok a szaros pelenkát, látod betegen esendőnek nyilván nem feltétlen fogsz rá úgy felnézni. Ha elolvasod a kérdést, pont azt látom, gondolom tapasztalom, a férfiak egy válásban vesztesként jönnek ki, a nők pedig győztesként (anyagi és gyerektartási értelemben), függetlenül attól, ki mit követett el házasságon belül.

#3-4 jogellenes, szuper. Mindenkinek joga van, kötelessége nincs.

#7 igen. A férfi félrekefél, akkor a nő beadja a válókeresetet, és 99% valószínűséggel neki ítélik a családi vagyon nagyobbik részét valamint a gyereket. Ez igazságos? Igen. Ha a nő félrekefél, az apa beadja a válókeresetet, de a bíróság akkor is a nőnek ítéli a gyereket, mert a női liberalista feminista bírói kar beveszi a dumát, hogy már nem szeretem a férjemet, nem is csaltam meg, elhidegültem, csak véletlen belebotlottam abba a szerszámba... Ez igazságos? Nem.

#8 Lásd eggyel fentebb

#9 Eleinte nem értettél vele egyet, aztán mégis :D Amúgy a szülői pofon kivételével egyetértek, szerintem egy 18 éves gyereknevelésben 2-3 alkalommal belefér.

#10 Igen, ez így fair.

2021. ápr. 30. 08:53
 12/43 anonim ***** válasza:
89%

#2 A nők annál okosabbak. Ha a férjük pl egy diplomás ember normális fizetéssel, akkor jelelmzően nem a takarítóval fekszenek le a cégnél, hanem a cégvezetővel. Ők azzal magyarázzák, hogy a férjükre nem tudnak már úgy felnézni, blablabla. Miután együtt mossátok a szaros pelenkát, látod betegen esendőnek nyilván nem feltétlen fogsz rá úgy felnézni. Ha elolvasod a kérdést, pont azt látom, gondolom tapasztalom, a férfiak egy válásban vesztesként jönnek ki, a nők pedig győztesként (anyagi és gyerektartási értelemben), függetlenül attól, ki mit követett el házasságon belül.

Nagy baj van a toronyban nálad. Év vége felé a férjem összeszedte a hányós-hasmenős vírust de elég durván, annyira, hogy felkelt, hogy hánynia kell, de nem ért ki, közben görcsölt, és jött alul-felül minden, arra keltem fel, hogy fekszik a földön és segítségért kiabál. Igen, felsegítettem, segítettem tisztálkodni, feltakarítottam, hányós-szar.ós ruhát mostam, de ettől nem nézek rá kevésbé férfiként. Így ez a példád, hogy látod a másikat betegen, esendőnek, már nem úgy nézel rá, abszolút fasz.ság, mint minden más gondolatod. Ha szereted a másikat mellette vagy, és ápolod. Ahogy édesanyámra sem néztem más szemmel az utolsó napjaiban, mikor fürdettem, ápoltam, etettem. De persze te már megint mindent jobban tudsz mindenkinél, mégis rohadsz a magánytól, meg megint mások életében vájkálsz mindenféle elméletre hivatkozva.

2021. ápr. 30. 09:27
 13/43 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen házassági szerződést nem írhatsz.
2021. ápr. 30. 09:28
 14/43 anonim ***** válasza:
86%

9, a gyerek hova kerül résszel továbbra sem értek egyet, a vagyonival igen!

Még jó, hogy a gyereket annak ítélik, aki jobban tudja nevelni attól függetlenül, hogy az mennyire volt hűséges a párkapcsolatában! Szépen le is írtam, miért van ez rendben! Arról nem tehetek, hogy az apák többsége alig van a gyerekével, és akkor is lekeverne nekik egyet kettőt, ha ő úgy érzi jónak.. Mèg jó, hogy ilyen esetben anyához megy a gyerek, aki nem ütné meg párévente nevelési céllal..

2021. ápr. 30. 09:43
 15/43 anonim ***** válasza:
88%

Hagyjad 14-es, ez egy idióta. Csak azt ért meg, amit meg akar érteni, amibe bele tud magyarázni további dolgokat, a többi felett meg átsiklik.

Nem szimpátiából ítélik szinte mindig az anyának a gyereket, hanem azért, mert az anyánál (NORMÁLIS ESETBEN) igenis jobb helye van. Mindent tud, ha van hozzá köze, ha nem. Minden tud a házasságról és a gyereknevelésről, mégsincs se asszonya, se gyereke. Ki érti ezt?

2021. ápr. 30. 10:01
 16/43 anonim ***** válasza:
95%

Ilyen szerződést Magyarországon nem lehet írni.

A megcsalás akkor bizonyított, ha a DNS teszt igazolja a gyereket vagy két fuggetlen tanú előtt dugnak.

2021. ápr. 30. 10:50
 17/43 anonim ***** válasza:
93%

" férfiakat rendszerint kisemmizi a bíróság"

Mesélj még hülyeséget.

2021. ápr. 30. 10:51
 18/43 anonim ***** válasza:
50%
Nem! Vagy csak akkor, ha kerül bele olyan záradék, hogy: "amennyiben a férjem egy f*szkalappá válik, akkor ugyanez igaz rá is! Tehát enyém a ház, a gyerek...MINDEN!
2021. ápr. 30. 11:05
 19/43 anonim ***** válasza:
10%
#7 Ha a félrekefélés miatt elválnak, a nő viszi a gyereket és a férfi által a házasság alatt megkeresett vagyon felét. Szóval a nő még jól is jár vele.
2021. ápr. 30. 12:07
 20/43 anonim ***** válasza:
10%

Alapból nem házasodnék meg soha.

Az én és az összes férfi közeli ismerősöm, barátom kapcsolatai megcsalással értek véget. Minden esetben a nő lépett félre.

Van olyan közeli haverom akit anno a csaja 5 különböző férfival csalta meg.

Na ezért fölösleges házasodni is.

2021. ápr. 30. 14:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!