Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelemben sokat csalódottak, ti belemennétek érdekkapcsolatba egy rendes emberrel, akinek sok jó tulajdonsága van, de nem szeretitek?
Persze, ha gazdag és lehet saját lakrészem a hatalmas házon belül ahová ő nem jöhet be, és vannak szolgáink akik mindent megtesznek amihez én lusta vagyok.
De neki ebben mi lenne a jó? Ha már trófeakapcsolatot keres akkor találna nálam szebbet, jó sokat.
Belementem. Elsődleges érdekem az volt, hogy legyen végre szexpartnerem. Az csak menet közben derült ki, hogy kb. soha többé semmilyen anyagi gondom nem lett volna mellette. Emberileg rendben volt, nagyon is, ráadásul anyagi gondmentes jövő...Mindig arról álmodoztam, hogy körömlakkozgatáson kívül ne legyen más gondom, csak ez soha nem jött össze. Étteremről étteremre vitt, soha nem engedett fizetni semmiért, jelezte is, hogy ezt mostantól meg kell szoknom.
De nem tudtam úgy szeretni, ahogy ő azt szerette volna és ettől egyre jobban szenvedett. Nem bírtam mellette sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!