Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért keverik össze a szeretetet a tárgyakkal? Miért ebben mérik a szeretetet?
Akkor szeretlek és addig amíg mindent meg adsz nekem..
Lehet nekem esni, de valljuk be, ma így működik a nők döntő többsége.
Kérdező, egyszerű: mert megtehetik, monopolhelyzetben vannak párkapcsolati téren, mivel sokkal több a férfi, mint a nő, képzelheted, hogy egy átlag lányra is mennyi jelentkező akad...valami alapján szelektálni kell közöttük. És minő véletlen, sose a belső értékek állnak az első helyen.
Van nagyon elenyésző számú normális értékrendű nő, ezt aláírom - viszont mivel minden épeszű férfinak ők kellenek, te reálisan úgy 4000 környékén kerülnél sorra náluk...
Bárcsak ilyenek lennének a nők, de sajnos nem ez a helyzet. Megérné tárgyakban mérni a szeretetet hiszen egy tárgy ezerszer valóságosan a férfi állítólagos szereteténél. Tény, hogy ha valami csapás éri az egyik felet, a férfi jóval nagyobb valószínűséggel lép le, mint a nő. Ráadásul ha a nő teste elkezd változni, a férfi szerelme is nagy valószínűséggel megszűnik. Hányszor hallod, hogy kismamák panaszkodnak, hogy hiába adnak bele mindent a fogyókúrába, a férjeik már nem tudnak rájuk nőként nézni, mert itt-ott van egy terhességi csíkuk, vagy megereszkedett a bőrük.? Mert ez kiabranditoan gyakori. (most hagyjuk azt a rizsát hogy rosszul választottak)
Egy nyamvadt karkötő tovább bírja, mint az átlag férfi érzései, szóval jobb befektetést is jelentenének.
Az emberek egy részének a szeretetnyelve az ajándék.
Pl a párom is ilyen.
Szereti az apróságokat, kis "vackokat".
Szülinapjára Star Warsos zenedobozt kapott, évfordulónkra egy régi római pénzérmét, kulcstartóban, hogy csak az alkalmakat említsem.
Ő pedig tudja, hogy az odafigyelés és az élmény az amitől szeretve érzem magam, ezért általában ilyesmit szervez. Pl látta, hogy fajlalom a vállam, ezert keresett nekem masszőrt, vagy elvitt siklórepülésre, pedig annyira nem szereti.
De a kedvencem akkor is az, hogy pár hete felfáztam, belázasodtam, antibiotikumkúrára fogtak. Ráadásul megjött, úgyhogy gyűlöltem az egész világot :D
Erre beállít egy nagy tábla csokival, levesnekvalóval, probiotikummal.
Betakargatott, megfőzött, hordta a teát.
Két nap alatt jobban lettem.
Akkor én egy párhuzamos világban olvasom a gyk-t, mert itt minden második nők által kiírt kérdés úgy fest, hogy a pasi megalázza, kihasználja, megveri, megcsalja, de nem tud kilépni, mert szereti.
Tudod van az a mondás, és túl sok igazság van benne, hogy a nő olyan, mint a parketta: elsőre jól lefekteted és egy életen át taposhatsz rajta. Ezek szerint ők ismerik ezt a mondást.
És ezek szerint te nem tudsz rendesen dugni vagy nyalni, ezért a nőknek csak úgy tudsz örömöt okozni, ha veszel valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!