Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti belemennétek kapcsolatnak álcázott szexkapcsolatba?
Figyelt kérdés
A lényeg, hogy mindketten azt az illúziót éljétek meg, szeret a másik.
Nagyon nehéz olyan embert találni aki önmagadért szeret, és már az illúzió is jobb a semminél.
Néha közös programok, nyaralás (mindenki a saját pénzéből), együtt töltött esték, bármi ami belefér a szex mellett.
Ti belemennétek ilyenbe?
2020. okt. 3. 12:14
1/6 anonim válasza:
Nekem fontos, hogy szeressen a nő akivel vagyok. Ha van szex, közös programok, meghallgatom a másikat, odafigyelek rá, akkor az mi, ha nem párkapcsolat?
2/6 anonim válasza:
Nem, mert ez így ebben a formában értelmetlen. Nem tudnám olyas valakivel az illúzióját élni aki iránt nincs semmi érzelmi alapú kötődésem. Így pedig már teljesen hülyeség az illúzió, mert valóságosan is meg lehetne élni.
3/6 anonim válasza:
Én nem, de sokan cseszik el az idejüket egy ilyenben. Aztán csodálkoznak, hogy nem találnak normális embert.
4/6 anonim válasza:
Hát így nem, de úgy igen, ha csak annyi a "baj", hogy sosem fogok együtt lakni sehol. Nekem ez inkább előny lenne, mert
1.Elviselhetetlen vagyok 0-24 minden nap
2.Számomra is azok mások 0-24 minden nap
És még egy csomó kisebb dolog, de ez a legfőbb, nem jó állandóan összezárva lenni valakivel, mint egy börtöncellában. Vagyis csak minden olyan időben amikor nem dolgozol, sétálsz vagy intézel hivatalos ügyeket éppen.
6/6 anonim válasza:
Sz*r lesz, amikor ennek a látszatnak is vége lesz, mert nem fog örökké tartani. Még keresni is jobb a normálisat, mint ebbe ringatni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!