Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, ti belemennétek kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti belemennétek kapcsolatnak álcázott szexkapcsolatba?

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy mindketten azt az illúziót éljétek meg, szeret a másik.

Nagyon nehéz olyan embert találni aki önmagadért szeret, és már az illúzió is jobb a semminél.

Néha közös programok, nyaralás (mindenki a saját pénzéből), együtt töltött esték, bármi ami belefér a szex mellett.

Ti belemennétek ilyenbe?

2020. okt. 3. 12:14
 1/6 anonim ***** válasza:
97%
Nekem fontos, hogy szeressen a nő akivel vagyok. Ha van szex, közös programok, meghallgatom a másikat, odafigyelek rá, akkor az mi, ha nem párkapcsolat?
2020. okt. 3. 12:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert ez így ebben a formában értelmetlen. Nem tudnám olyas valakivel az illúzióját élni aki iránt nincs semmi érzelmi alapú kötődésem. Így pedig már teljesen hülyeség az illúzió, mert valóságosan is meg lehetne élni.
2020. okt. 3. 12:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem, de sokan cseszik el az idejüket egy ilyenben. Aztán csodálkoznak, hogy nem találnak normális embert.
2020. okt. 3. 12:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát így nem, de úgy igen, ha csak annyi a "baj", hogy sosem fogok együtt lakni sehol. Nekem ez inkább előny lenne, mert

1.Elviselhetetlen vagyok 0-24 minden nap

2.Számomra is azok mások 0-24 minden nap

És még egy csomó kisebb dolog, de ez a legfőbb, nem jó állandóan összezárva lenni valakivel, mint egy börtöncellában. Vagyis csak minden olyan időben amikor nem dolgozol, sétálsz vagy intézel hivatalos ügyeket éppen.

2020. okt. 3. 12:26
 5/6 anonim ***** válasza:
89%
nope
2020. okt. 3. 12:26
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Sz*r lesz, amikor ennek a látszatnak is vége lesz, mert nem fog örökké tartani. Még keresni is jobb a normálisat, mint ebbe ringatni magam.
2020. okt. 4. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!