Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányok/Nők belemennétek egy olyan támogatói kapcsolatba ahol heti 100 ezer forintot kapnátok alkalmankénti wellnessezéssel ha ápolt, jó megjelnésű a férfi aki felajánlaná nektek?
Nem.
Ha nem érdekel a férfi, nem érdekel a pénze sem.
Ha érdekel a férfi, nem érdekel, van-e pénze.
De bőven vannak (nálam sokkal jobb) nők, akiknek ez az ideális felállás.
Igen bele mennék ..Én vihetem a 3 gyermekemet is?igazán jó fej gyerekek.
S nekem mi lenne a dolgom fiatalember?🙂
Kizárt. Ugyanúgy eladod így magad, mint bármely más prostituált. A helyzet itt csak annyival jobb, hogy nem valami fogatlan, büdös pasassal kell együtt lenned.
Inkább takarítanék hányást egy kocsma padlójáról.
Biztosan nem.
Egy ilyen férfival biztosan valami nagy baj van, ha ennyit kell fizetnie a szexért.
Gondolom a legtöbb válaszadó gyári munkás vagy jobb esetbe egy cégnél dolgozik. Biztos nehéz elképzelni de van olyan akinek 400 ezer forint sem nagy összeg havonta. Elég relatív..
Előfordulhat hogy valaki híresebb vagy olyan a munkája(sportolo, politikus) ami miatt nem akar szexmunkáshoz járni 10 ezer forintért mert undorodik tőle de szeretne egy diszkrét kapcsolatot ahol minden mást megkap amit mástól nem és kötetlenül jól érzi magát. Sima szexkapcsolatba pedig az egyik félnél jönnének az érzelmes és a bonyodalmak amik a diszkréciót megint csak tönkre tennék.
Elhiszem én, hogy néhányan nagyon okosakat akarnak írni ide de megmosolyogtatóak voltak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!