Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányok/Nők belemennétek egy olyan támogatói kapcsolatba ahol heti 100 ezer forintot kapnátok alkalmankénti wellnessezéssel ha ápolt, jó megjelnésű a férfi aki felajánlaná nektek?
Nos, nekem 400 ezer forint nem nagy összeg, kb. a nettó fizetésem harmada. Viszont ennél sokkal olcsóbban is lehet olyan nőket "kapni", amilyet szeretnél. Havi 200-250-ért már egy nagyon jó testű, szép arcú lányt kapsz heti 2 alkalomra.
Szóval nem, lehet bármennyi pénzed, ha piaci áron felül fizetsz, akkor nem nagyvonalú vagy, hanem hülye.
Tényleg látszik, hogy itt nők a válaszolók vagy lúzer pasik.
Akármilyen hihetetlen, RENGETEG, menő, sikeres, gazdag, fiatal, jó pasi jár prostikhoz, és/vagy szponzorál pl. diáklányokat.
Igen, nekem is volt ilyen.
"Sima szexkapcsolatba pedig az egyik félnél jönnének az érzelmes és a bonyodalmak amik a diszkréciót megint csak tönkre tennék."
Mert itt nem jöhetnének ugyanúgy az érzelmek mi? Gondold át szerintem még egyszer ezt a baromságot.
Amúgy a Puncs .hu oldal direkt az ilyeneknek van kitalálva, akinek van egy kis esze, célirányosan ott keresgél, és nem itt bohóckodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!