Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak ! Ti belemennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ! Ti belemennétek komoly kapcsolatba így?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk az adott nő messze lakik tőletek 570km. A nő azt mondja ,hogy szívesen utazna miattatok és akár nyáron ott is vállalna munkát ahol a pasi lakik . Télen meg mondjuk a pasi jönne
2020. aug. 16. 13:11
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Távkapcsolatba nem mennék bele. A munkavállalást meg hogyan képzelted el, hogy fél évente új helyre mész dolgozni?
2020. aug. 16. 13:25
 2/9 anonim ***** válasza:
46%
Valami nagyon, de nagyon pluszt kéne nyújtania ennek a nőnek, hogy ezt bevállaljam. Mondjuk Bella Thorne-nak kéne lennie.
2020. aug. 16. 13:26
 3/9 A kérdező kommentje:
Szezon munka
2020. aug. 16. 13:29
 4/9 A kérdező kommentje:
Vagy nyílván ha találok ott munkát ahol ő van akkor ott maradok.
2020. aug. 16. 13:42
 5/9 anonim ***** válasza:

A #2-es válaszom miért van lepontozva? :D

Jobbra-balra azt nyomja mindenki az oldalon, hogy egy férfinál milyen gáz, ha csak lyukra megy, elvárások nélkül. És, egy férfinek is legyenek elvárásai, igényei. Hát, én leírtam ezt és most lepontozást kapok? :D

Hitelesek vagytok.

2020. aug. 16. 14:32
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem én pontozom le.Csak azt szoktam jelenteni aki nem a kérdésre válaszol mintahogy az utolsót is
2020. aug. 16. 14:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Nincs értelme.
2020. aug. 16. 14:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen, ha nyitott mindkét fél a költözésre és a közös tervezésre.
2020. aug. 16. 18:07
 9/9 A kérdező kommentje:
2 ha már itt járunk mi az a plusz?
2020. aug. 16. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!