Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, belemennétek egy lánnyal "látszat kapcsolatba", az illúzió kedvéért?
Figyelt kérdés
Közös programokra járnátok (mindenki a saját részét fizetné vagy akár kölcsönösen) , jól éreznétek magatokat egymással, de a szex ötletét sem vetnétek el a lánnyal, ha megkívánjátok egymást.
Egy barátság extrákkal kapcsolat, csak itt nem ismerik annyira egymást a felek...
Mit szólnátok, ha egy lány feldobná nektek ezt az ötletet?
2020. júl. 4. 14:23
1/10 anonim válasza:
A mostani körülmények között igen belemennék. Sőtt keresek ilyet.
F38
2/10 anonim válasza:
Nekem ez tetszene, cserébe támogatnám a lányt anyagilag.
3/10 The Dead and Dreaming válasza:
Nem hiszem, nekem szükségem lenne kötődésre a lelki biztonságra ami így nem lenne meg. Bár nem igazán értem, hogy mi értelmem van egy ilyen kapcsolatnak, ha csak nem arról szól, mint amit említett a második válaszoló is.
4/10 A kérdező kommentje:
Nincs kizárva, hogy megkedvelitek egymást és a vonzalom is kialakul, aztán érzelmek stb.
2020. júl. 4. 15:25
5/10 anonim válasza:
De ennek így mi értelme van? Vagy kinek kellene "látszódni"? Nem igazán értem...
27F
7/10 anonim válasza:
Ne ringasd magadat ebben a marhaságban! Az csak a vágyak állatias kiélése. Nincsen vele gond, de aki ebbe később bármi mást is belelát az nagyon hülye!
8/10 anonim válasza:
Ez max. annak lenne jó, akinek sosem volt még barátnője, ismerőse, és ki szeretne próbálni egy majdhogynem kötöttségektől mentes dolgot. Szerintem. Így benne lennék.
9/10 anonim válasza:
Volt már ilyenben részek kb 6 hónap után 3 éves kapcsolat lett.
F
10/10 anonim válasza:
Barátság, ahol nem ismeritek egymást? Mesélj még.
Hiába akarjátok felcicomázni, emberek, csak összejártok k*rni. Barátság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!