Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire normális az, hogy 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális az, hogy 30 éves korára egy nőnek már átlag 15-20 párkapcsolata volt?

Figyelt kérdés

Azért emelem ki, hogy nő, mert férfi barátaim közt sem rúg ekkorára közel sem ez a szám... nem arról van szó, hogy minden nő r*banc. Inkább azt találom problémásnak, hogy teljesen ez lett a norma. Nem ma kezdődött én tudom, Z generáció vagyok. De hogy beszélgetek haverokkal, lány ismerőssel vagy olvasok kommenteket mind azt vallja, hogy minél több emberrel vagy együtt annál tapasztaltabb és érettebb leszel...

De mi a helyzet a kiégéssel? Még az én szüleim sem voltak ilyenek, anyámnak 3, apámnak 2 kapcsolata volt, mielőtt összejöttek és azóta is együtt vannak. Nem hiszemm, hogy bárki ugyanúgy tudná szeretni a 20-ik párját, ahogyan az elsőt szerette anno... főleg egy nő, aki elsősorban érzelmi lény. Az is érdekes, hogy a nagy Ő az mindig pont 30 körül jön el...

2021. ápr. 29. 09:55
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
43%

15 évesen 1 volt akivel elvesztettem de mind1 is.

Remélem ti mint szuzen hazasodtatok.

Sose csaltam meg senkit és nem artottam senkinek. Mindenki a saját háza tája sepregessen..

2021. máj. 1. 16:15
 42/43 anonim ***** válasza:
Jah és nézzétek meg a #4-es és a #8as válaszolot... Hát az biztos sokkal jobb helyzet mint az enyém...
2021. máj. 1. 16:17
 43/43 A kérdező kommentje:
Volt egy csaj, akivel randiztam. Ő a minden jöttmentet úgy magyarázta, hogy "ő egy nagyon kedves afrikai fiú volt" vagy amikor pisiszexelt, akkor "én nem akartam, csak ő elengedte magát". Nem lett második randi :D.
2021. máj. 2. 07:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!