Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális, ha nincs igényem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha nincs igényem párkapcsolatra?

Figyelt kérdés
Dugni persze szeretek 😀 Így aztán sokat is kell kamuznom. Ha levarrtam a nőt, gyorsan odébbállok. Ha úgy alakul, hogy valami miatt megszívatnak, az se ráz meg. Mindig van másik nő. Mindig.

2021. ápr. 5. 09:51
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Ébredj fel gyerek.
2021. ápr. 5. 09:52
 2/7 anonim ***** válasza:
96%
Most ez kit érdekel?
2021. ápr. 5. 09:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Normális, van ilyen is.
2021. ápr. 5. 10:40
 4/7 anonim ***** válasza:
90%

Itt az a baj, hogy át kell őket verni, hogy legyen pina.

N29

2021. ápr. 5. 10:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
4. Így van 4 és hidd el nem mindig olyan egyszerű felül kerekedni a valós személyiségünkön, ez nekünk is olykor terhelő de az ember alkalmazkodik mindig az adott dolgokhoz, jelenleg ilyen társadalmat élünk így ehhez kell .
2021. ápr. 5. 11:03
 6/7 anonim ***** válasza:
76%
Ez teljesen normális, én szurkolok neked. Még több hozzád hasonló adonisz kellene. Respect. :)
2021. ápr. 5. 12:33
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális. Én 36 vagyok és 4 éve sem nő, sem sírás-sem megfelelési kényszer nincs rajtam. Sokkal jobb így. Mindig finanszírozni kellett a traveladdictjukat (oké, hogy ők is állnak valamennyit, de majd mindig 70%-át te fizeted az utazásnak a végén, akkor is ha a nő ugyanannyit keres, mint te), benzint, mozi, színház, heti 1-2 vacsora étteremben. Alapjáraton is havi 70-90 ezres kiadás, ami egy nettó 280 ezres bérhez képest releváns, ha még 100 ezres albérletet vagy lakástörlesztőt is fizetsz mellé. Nőd csak akkor lehet normálisan nézve, ha legalább 380-400 ezre keresel és magabiztos vagy.
2021. ápr. 5. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!