Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális az ha valakinek 24 éves korára sem volt párkapcsolata?

Figyelt kérdés
2021. márc. 20. 23:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
55%

Egyre szokvanyosabb, foleg, ha himnemu az illeto....

36F incel

2021. márc. 20. 23:51
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem olyan ritka ez, mint ahogy sokan beállítják. Én 22 éves vagyok, és a környezetemben jópáran vannak, akik még nem voltak kapcsolatban, pedig csinos lányok, helyes fiúk, vannak barátaik stb.

Pláne, hogy már több, mint egy éve tart a pandémia, ami miatt szinte lehetetlen ismerkedni.

2021. márc. 21. 00:08
 3/15 anonim ***** válasza:
0%

Most kapcsolat vagy szex?

Első esetben teljesen normális, fiatalként lehet méhecskézni bibéről bibére anélkül, hogy megállapodna az ember hosszabb rövidebb időre.

A szex már egy kicsit kényesebb... Az incelség felé vezet út első lépcsőfoka. Az meg zsákutca.

2021. márc. 21. 00:18
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha felmerül benne ez a kérdés, akkor semennyire. Ha csak a környezete cseszteti miatta, de ő teljesen jól érzi magát egyedül, akkor teljesen.

Gyanítom, ha férfiről van szó, akkor az előbbi, ha nőről, akkor az utóbbi eset a gyakoribb.

2021. márc. 21. 07:42
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális.
2021. márc. 21. 09:07
 6/15 anonim ***** válasza:
32%
Én 26 vagyok és nem volt ,kapásból feltudok sorolni 20 embert akinek szintén nem volt és van köztük 30feletti srác is! Ha nem nézel ki jól /nem vagy gazdag/ drogos csoró agresszív barom akkor felejtős a dolog!
2021. márc. 21. 11:05
 7/15 anonim ***** válasza:
53%
#6 hagyjuk már ezt a baromságot. Ez kifogás arra, hogy töketlen vagy. Elmész egy szórakozóhelyre, egyetemi-buliba, házibuliba vagy akárhova és beszélgetsz. Nem megfektetni akarod azonnal, vagy a gyerekeid anyjának csak beszélgetsz és kideríted, szimpatikusak vagytok-e egymásnak. Nem kell a nőktől félni sem piedesztára emelni. Ugyan olyan emberek mint ti, ugyan olyan igényekkel és elvárásokkal.
2021. márc. 21. 12:54
 8/15 anonim ***** válasza:
11%
Szerinted nem voltam buliba vagy nem járok emberek közé? Vagy nem próbáltam az összes társkeresőt ami létezik és a másik 20 ismerős se hagyja el a házat? Senki nem mondta,hogy megfektetni akarom normális kapcsolatra vágyom csak nagyon is azt tapasztalom amit leírtam ! Ha nem így lenne valószínűleg nem írtam volna ide és a többi rengetek srác sem aki el van keseredve!
2021. márc. 21. 12:58
 9/15 anonim ***** válasza:
44%

"beszélgetsz és kideríted, szimpatikusak vagytok-e egymásnak"

Altalaban az szokott kiderulni, hogy nem, vagy max. friendzone....

36F incel

2021. márc. 21. 14:19
 10/15 anonim ***** válasza:
44%

Nemedtől függ. Olvass el itt pár 20 éves kiscsaj panaszkodását, hogy a palija hogy bánik vele. Nekik jobb lett volna, ha még 24 évesen sincs palijuk.

Ha férfi vagy, annyira nem gáz, mert látjuk, hogy a nők a buta férfiakra mennek, a jó nem kell nekik. Ez van, kihalunk a f*szba.

üdv egy F30, aki 23 évesen került kapcsolatba, mert addig válogatott a nők közül, és mindenkinek nemet mondott, míg végül mire ez a kapcsolat eljött, az illető megcsalta a kapcsolatban, azóta meg reménytelenül próbálkozik.

2021. márc. 21. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!