Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális az ha valakinek 24 éves korára sem volt párkapcsolata?

Figyelt kérdés
2021. márc. 20. 23:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
44%

7: hagyjuk már ezt, mivel a nő dönt, kivel lesz, igenis náluk a felelősség. Én már csak kárörvendeni tudok azokon, akik mindig rosszul választanak férfit, és sírnak, elválnak, egyedül nevelik gyereküket, miközben normális férfiak ezreinek nincs párja.

Szóval igenis nem egyenlő a két fél.

2021. márc. 21. 14:33
 12/15 anonim ***** válasza:
A káröröm se tesz boldoggá sztem.
2021. márc. 21. 16:18
 13/15 anonim ***** válasza:
50%

#8,#9,#11

Bullshit. Ez pont olyan, mint a sírfelirat: "de neki volt elsőbbsége". Terelés és hárítás meg felelős keresés az megy de megerőltetni magatokat az kényelmetlen. Könnyebb a világra meg sorsra meg mittudomén mire fogni a helyzetet.

Nincs olyan hogy "friend zone" pár óra alatt. Nem annyi a dolgod, hogy letolod a képed egy buliba és pénisz jogán várod a csajokat egy cidára. Vagy okosan pislogsz és erre a nagy ő megjelenik, hogy beteljesítse sorsát: szülje meg neked a gyerekeket és boldogan éljen melletted, míg meg nem halsz.

Több ezer korban hozzád illő nő szaladgál a világban és ennek igen nagy százalékával alkalmas vagy kapcsolatra. Nincs nagy ő akire várni kell és ez igaz fordítva is. Növessz tököt és mutasd meg, hogy te az egyik olyan vagy, akivel együtt tud élni. Ennyi a dolgod. A rinya nem működik, a csajok a gyereket megszülni akarják és nem készen kapni "pasi" címkével.

2021. márc. 21. 20:38
 14/15 anonim ***** válasza:
36%

#13: Ha a magunk megerőltetése azt jelentené, hogy legyünk mi is kiszámíthatatlan, csapongó rosszfiúk, akik folyamatosan kétértelmű jeleket adnak a nőknek, amíg azok rá nem jönnek, hogy csak ürítőzsáknak kellenek vagy még annak sem, akkor igen. Nem akarjuk megerőltetni magunkat.

Kihalunk és kész. De nem akarunk ilyen beteg világban élni.

És én ugyanúgy megértem azokat a nőket is, akik azt mondják, hogy ők azértse fognak sminkelni, tűsarkúban járni, de még hajat festeni sem, fogadják el őket így.

Csak a különbség annyi, hogy míg ha ezt egy nő leírja, akkor jön egy rakás ismerkedni vágyó férfi.

2021. márc. 22. 18:02
 15/15 anonim ***** válasza:
63%

#14 remélem, ezt minden reggel elmondod magadnak a tükör előtt és, hogy működik ez a módszer. Akkor talán nem kattansz be és állsz bele a világba, mint pár éve a buszmegállós haverod.

Emelheted magadat erkölcsi piedesztára és okolhatod az egész világot azért, mert nem osztozik a torz világképedben de ettől maximum rövid távon érezheted magad felsőbbrendűnek. És igen, ismerem ezt a hozzáállást, én is ilyen voltam, csak szerencsére 17-18 évesen megkérdeztem magamtól, kell ez nekem? Nem kellett. És nem volt túl nagy erőfeszítés.

2021. márc. 22. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!