Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire normális az, hogy 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális az, hogy 30 éves korára egy nőnek már átlag 15-20 párkapcsolata volt?

Figyelt kérdés

Azért emelem ki, hogy nő, mert férfi barátaim közt sem rúg ekkorára közel sem ez a szám... nem arról van szó, hogy minden nő r*banc. Inkább azt találom problémásnak, hogy teljesen ez lett a norma. Nem ma kezdődött én tudom, Z generáció vagyok. De hogy beszélgetek haverokkal, lány ismerőssel vagy olvasok kommenteket mind azt vallja, hogy minél több emberrel vagy együtt annál tapasztaltabb és érettebb leszel...

De mi a helyzet a kiégéssel? Még az én szüleim sem voltak ilyenek, anyámnak 3, apámnak 2 kapcsolata volt, mielőtt összejöttek és azóta is együtt vannak. Nem hiszemm, hogy bárki ugyanúgy tudná szeretni a 20-ik párját, ahogyan az elsőt szerette anno... főleg egy nő, aki elsősorban érzelmi lény. Az is érdekes, hogy a nagy Ő az mindig pont 30 körül jön el...

2021. ápr. 29. 09:55
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

"Ha az utca szépfiúja naponta más-más nőt visz szobára"

Az utca szépfiúja nem a ronda lányokat fogja vinni.

2021. ápr. 29. 13:38
 32/43 anonim ***** válasza:
42%

" azért annak a nőnek az a pasi 1 a sorból,"

A világon nincs annyi pasi, hogy mindenkinek saját sora legyen. Ugyanaz a pasi vagy 20 sorban is áll egyszerre.

"Férfiak nagyon kis részével. "

A szokásos hiszti olyanoktól, akik képtelen felfogni, hogy a nők nagyrészt hót átlagos pasikkal vannak együtt.

2021. ápr. 29. 13:40
 33/43 anonim ***** válasza:
100%

"A szokásos hiszti olyanoktól, akik képtelen felfogni, hogy a nők nagyrészt hót átlagos pasikkal vannak együtt."

Egy-egy nagyon jó pasi több száz nő végigdughat élete során, míg az átlagpasi örülhet, ha összejön vagy egy fél tucat. Senki sem mondta, hogy egyáltalában nem szexelnek az átlagférfiak, hanem hogy a nőknek azért van átlagban sokkal magasabb szexpartner-számuk, mert ugyanazzal a pár férfival szexelnek, főleg a kiélős korszakukban. Amúgy csendben megjegyzem, hogy pont ezért terjed sokkal szélesebb körben a nőknél a nemi betegségek, mert a nők felváltva dugnak ugyanazzal a pár pasival, a többi férfi a pálya szélén várja a lepattanót.

2021. ápr. 29. 14:09
 34/43 anonim ***** válasza:
41%

Én összesen voltam 8 pasival életemben.

4 pasi volt 17 éves koromig

Aztán lett egy 7 éves kapcsolatom. Amikor annak vége lett volt 2 pasi pár hónaposan. Majd a jelenlegi párom ami 6 éve tart.

A lényeg h ebből 2 komoly kapcsolat.

29N

2021. ápr. 29. 20:01
 35/43 anonim ***** válasza:
4 pasi volt 17 éves koromig :D komoly. korán kell kezdeni az ipart
2021. ápr. 30. 19:25
 36/43 anonim ***** válasza:
35%
#34-es vagyok igen 15 évesen vesztettem el vállalom. De fiatal voltam kicsit legalább éltem és mégse 15-20 pasit kell számlálnom...
2021. ápr. 30. 19:39
 37/43 anonim ***** válasza:
36%
Azon gondolkodom (akkoriban én azon izgultam hogy sikerül a dolgozatom) mi kellhetett/ kellett egy 15 éves lány elcsábításához? 🤷‍♂️Ami felnőtt nőknél a "nézd! gyémánt, smaragd megadom a módját szivi ha rólad van szó" féle visszautasíthatatlan sármőrség, az a 15 évesek becserkészésénél a "nézd alkoholos ital, dohányáru!!... csak filmekben láttál ilyet mi!?...látod ha ilyet tudok szerezni, a csillagokat is le tudom hozni"
2021. ápr. 30. 21:25
 38/43 anonim ***** válasza:

"De fiatal voltam kicsit legalább éltem"

tehát nálad az az "élés" ha minden jött-menttel lefekszel?

taps

2021. máj. 1. 11:20
 39/43 anonim ***** válasza:
45%
Nem jött mentek voltak.. De sztem meg mindig inkább ez mint 15-20 pasi 30 éves koromra... De hát kinek mi...
2021. máj. 1. 14:21
 40/43 anonim ***** válasza:

Nem kell felmenteni magad.

Nagyon gaz, hogy 15 evesen pasasok maszkalnak az agyadban.

2021. máj. 1. 16:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!