Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális az, hogy 30 éves korára egy nőnek már átlag 15-20 párkapcsolata volt?
Azért emelem ki, hogy nő, mert férfi barátaim közt sem rúg ekkorára közel sem ez a szám... nem arról van szó, hogy minden nő r*banc. Inkább azt találom problémásnak, hogy teljesen ez lett a norma. Nem ma kezdődött én tudom, Z generáció vagyok. De hogy beszélgetek haverokkal, lány ismerőssel vagy olvasok kommenteket mind azt vallja, hogy minél több emberrel vagy együtt annál tapasztaltabb és érettebb leszel...
De mi a helyzet a kiégéssel? Még az én szüleim sem voltak ilyenek, anyámnak 3, apámnak 2 kapcsolata volt, mielőtt összejöttek és azóta is együtt vannak. Nem hiszemm, hogy bárki ugyanúgy tudná szeretni a 20-ik párját, ahogyan az elsőt szerette anno... főleg egy nő, aki elsősorban érzelmi lény. Az is érdekes, hogy a nagy Ő az mindig pont 30 körül jön el...
Persze, normális ..... itt a gyakorin.
"Nem hiszemm, hogy bárki ugyanúgy tudná szeretni a 20-ik párját, ahogyan az elsőt szerette anno"
Lehet, hogy a 20-ból egyet se szeretett, csak mindegyik alatt szétrakta a lábát.
"Az is érdekes, hogy a nagy Ő az mindig pont 30 körül jön el."
Na persze. A gyerek utáni vágy jön el (és annak felismerése, hogy kifuthat az időből, ha nem vigyáz). Ezért akkor lehorgonyoz valaki mellett. Aztán persze, amikor már ott sír a baba, jön a hullámvölgy a párkapcsolatban, akkor meg az elvált anyukák táborát fogja gyarapítani.
Miért hívják sokan ezeket a kis néhány hónapos sz*@rokat kapcsolatnak? Nekem is voltak ilyenek, de úgy egyáltalán fél év után derül ki sokszor nagyjából, ha valamilyen probléma van a másikkal, mert általában addig tudják titkolni. Vagy ugyanígy megint más embert ismersz meg, ha összeköltöztök, amihez azért 1-2 év szokott kelleni.
Neki sem volt 15-20 párkapcsolata, mert ezek nagy része nem tekinthető annak, még ha ő úgy is hívja őket.
Nekem kB 7 kapcsolatom volt
Ebből 3 komoly
És vagy 20 alkalmi az elmúlt 15 évben
Nem égtem ki
Élveztem a fiatalságom, az életem
Ki hogy fogja fel
Nyilván így több tapasztalattal is rendelkezem
Szerintem ez logikus
Ezért sem érzem azt most majd 30 évesen hogy nekem még pasiznom, buliznom kell
Kiéltem magam rendesen, jött a nagy Ő és családot alapítunk.
Mostanra értem meg rá talán.
29/N
Hát ha én kapcsolatnak hívok mindent, akikkel találkozgattam többször, mondjuk hetekig vagy hónapokig, de komoly dolog nem lett belőle, akkor nekem is van ennyi.
De én pl. fél évnél rövidebb dolgot nem szoktam annak nevezni, így nekem csak 3 volt :D
Szóval ebből a számból nem lehet eldönteni, hogy azok milyen kapcsolatok voltak, mennyi ideig tartottak stb. mindenki máshogy ítéli meg, mit tart "kapcsolatnak".
Értelemszerűen nem 1 éves kapcsolatokról van szó, mert akkor 10 éves kora óta minden évben lenne egy éves kapcsolata. Nem túl realisztikus.
Szóval ez egy tök reális szám, mindenki döntse el magának, hogy ha neki lenne, azt ő normálisnak tartaná-e vagy nem.
Ha a hölgyemény ennyit vallott be, akkor nyilván normálisnak tartja.
Nekem eddig 4 férfival volt "kapcsolatom".
Az egyik 1 éves tini kavargatás volt.
A másik egy lazább, pár hónapig tartott.
Volt 1, akivel komolynak indult, 1 hónapig tartott.
És egy volt, akivel 7 évig tartott. Én például ha megkérdezik, hány kapcsolatom volt? Azt mondom, hogy 1.
Ki-hogy veszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!