Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlsúlyos nőként miért ennyire esélytelen az ismerkedés?
???
Hol olvastad tőlem,hogy rokkant vagy?
Egy magamra vonatkoztatott peldán akartam elmagyarázni a lényeget!!De ugylátszik nehéz felfogni!!
Azt írtam,hogy a betegséged nem igazolás semmire.Azt írtam,hogy attól mert beteg vagy,és azért vagy túlsúlyos,és ezt alátámasztod ,attól nem fogsz vonzobbá lenni.
Ennél egyszerűbben már nem tudom leírni!
Jó, ha rendbejössz!
Sok sikert hozzá!
szívesen megismernélek rengeteg pasinak bejönnek a telt nők szóval nem is értem. Szerintem ez teljesen jó súly.
Hol vannak a telt nőket kedvelők semmi komment hogy jó meg minden?
A múltkor volt vki,aki kérdezte,hogy munkanélküliként ismerkedhet e eséllyel.Had ne mondjam mit kapott.Pedig megigérte,hogy keres munkát.Erre elküldték melegebb éghajlatra,meghogy senki se fogja eltartani stb.Ilyen szövegek mentek.
Nomost itt elmesélted,hogy meghíztál, te is mmegigered hogy majd lefogysz.
Szerinted mennyire kell toleransnak lenni egyik oldalról,ha a másik oldalon teljesen elutasítanak vkit?
Hm?
ez troll egy nő hol írná már ki hogy szexnek is örülne meg bár csak bedugnák neki meg hogy egy igazi pénisz össze hasonlítható a vibrivel
sokan be dőltek neki azokat sajnálom akik komolyan segíteni akarnak neki.
Én 166 cm vagyok és 80 kg. Köszönöm szépen, 5 éve boldog párkapcsolatban élek, ami nem a külsőségek körül forog.
Az, hogy megérdemled-e a szeretetet és a tiszteletet nincs összefüggésben azzal, hogy hogy nézel ki, azzal viszont nagyon is, hogy te értékes emberként tekintesz-e magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!