Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlsúlyos nőként miért ennyire esélytelen az ismerkedés?
Írd ki ide hogy szexet keresel, bárki jó neked
Hidd el az incelek ugrani fognak
Fizess érte, vagy szexelj olyannal, aki az elmegy kategória alatt van. Fordított lovaglóban könnyű mást a helyébe képzelni.
Én ezt csináltam évekig.
Aztán meguntam, vettem egy vibrit, és már nem pasizok.
Nőként kevés megalázóbb dolgot tudnék elképzelni annál, hogy pénzért szexeljek valakivel.
Mi ebben annál is megalázóbb, mint totális depresszióba esni azért, mert nincs aki dugna veled?
Ráadásul, ha lesz majd kapcsolatom, akkor a párom sem hinném, hogy ilyesmit elfogadna.
Ez a baj a nagy Ő elmélettel. Minden nap várod, hogy majd jön a nagy szerelem, és minden szebb lesz. És minden nap, amikor úgy fekszel le hogy nem jött, csalódott és frusztrált vagy. És a vágyakozást és reménykedést követő mindennapos keserű csalódás tönkreteszi az életed.
Próbálj úgy élni, hogy nem apellálsz a nagy Ő-re.
Sajnálatos a betegséged.Ez valóban pech.
Viszont a gond ezzel annyi,hogy megértik,de nem fogadják el.
Például : Én ,mint férfi leírhatom ,hogy miért vagyok mozgásképtelen,elhízott,vagy miért küzdök erekciós problémákkal önhibámon kívül,látleletekkel,bizonyítékokkal alátámasztva,de hidd el, senkit se érdekelnek, a miértek.Az érdekli,hogy milyen vagy.Az odavezető okok cseppet sem számítanak,es nem valtoztatnak a tényeken.
Aki potenciális,egészséges partnert keresne
lehet megérti,meg reszvéttel kedves szavakkal illetne,de finoman megköszönné a kávét és továbbállna,ez az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!