Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csúnya férfiaknak vagy csúnya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya férfiaknak vagy csúnya nőknek nehezebb NORMÁLIS kapcsolatot találni?

Figyelt kérdés

Csúnya nőként állítom, hogy szerintem a nőknek. Persze vannak olyan elvetemült férfiak, akik megdugnák még a legrondább nőt is (engem mondjuk ha belegondolok szerintem pont nem), de az inkább megalázó, mint hízelgő. Kapcsolatra tapasztalatom szerint még a csúnya férfiak sem vállalják fel a csúnya nőket, inkább maradnak egyedül (170 centis 130 kilós előnytelen külsejű ismerősöm pont most utasított el egy amúgy nem ronda, csak duci nőt, mert neki nem jönnek be a kövérek).

A férfiaknak sokkal több lehetőségük van kompenzálni: ha valaki tényleg értelmes, normális és jó ember, rosszabb külső ellenére is könnyebben találhat magának (akár átlagos) barátnőt. Aki a golddiggerekre utazik, az pénzzel is tud magának nőt szerezni. Valahogy az is feltűnt, hogy a férfiak nem tudnak annyira vállalhatatlanul rosszul kinézni, mint egyes nők (pl. én), ha adnak magukra. A nők egy előnytelenebb arccal már lényegében eláshatják magukat, még a csúnyább arcú férfiak simán bejöhetnek a nőknek, ha mellette mondjuk izmosak, férfiasak. Egy ronda arcú jó testű nő viszont ugyanúgy maximum dugásra alkalmas (zacskóval a fején, haha...)

Ki mit gondol? Elborult elméjű, valóságtól elrugaszkodott incelek hiaztije nem érdekel :)

2021. ápr. 24. 11:32
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
pasinak nehezebb az arcával magasságával ő sem tud mit csinálni talán még a testével sem.
2021. ápr. 27. 14:18
 32/33 anonim ***** válasza:

#26 Azért azt tegyük hozzá, hogy mi férfiak az arányosságot szeretjük. Szóval a barátnődnél is ez lehet a hiba.

Amúgy meg tartom, hogy ha vaktesztet csinálnánk, kiderülne, hogy mennyi férfinak tetszetek, akiket úgy jellemeznétek: "ja az nem számít" . Csak ez annyira a véretekben van, hogy észre seem veszitek.

2021. ápr. 27. 20:20
 33/33 anonim ***** válasza:
nekem mert senki vissza se ír
2021. ápr. 28. 06:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!