Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya férfiaknak vagy csúnya nőknek nehezebb NORMÁLIS kapcsolatot találni?
Csúnya nőként állítom, hogy szerintem a nőknek. Persze vannak olyan elvetemült férfiak, akik megdugnák még a legrondább nőt is (engem mondjuk ha belegondolok szerintem pont nem), de az inkább megalázó, mint hízelgő. Kapcsolatra tapasztalatom szerint még a csúnya férfiak sem vállalják fel a csúnya nőket, inkább maradnak egyedül (170 centis 130 kilós előnytelen külsejű ismerősöm pont most utasított el egy amúgy nem ronda, csak duci nőt, mert neki nem jönnek be a kövérek).
A férfiaknak sokkal több lehetőségük van kompenzálni: ha valaki tényleg értelmes, normális és jó ember, rosszabb külső ellenére is könnyebben találhat magának (akár átlagos) barátnőt. Aki a golddiggerekre utazik, az pénzzel is tud magának nőt szerezni. Valahogy az is feltűnt, hogy a férfiak nem tudnak annyira vállalhatatlanul rosszul kinézni, mint egyes nők (pl. én), ha adnak magukra. A nők egy előnytelenebb arccal már lényegében eláshatják magukat, még a csúnyább arcú férfiak simán bejöhetnek a nőknek, ha mellette mondjuk izmosak, férfiasak. Egy ronda arcú jó testű nő viszont ugyanúgy maximum dugásra alkalmas (zacskóval a fején, haha...)
Ki mit gondol? Elborult elméjű, valóságtól elrugaszkodott incelek hiaztije nem érdekel :)
Incel férfi vagyok, élő példája annak hogy melyik nemnek nehezebb, de egye penész! Térfelet váltok egy vita erejéig
Vegyük a legrondább kategóriába eső jellemzően zárkózott természetű nőket, akik tényleg nagyon rondák, az alsó 10%
És vegyük a külsőre ugyanilyen ronda férfiak kategóriáját (akikhez nekem nincs közöm)
Mivel a férfivonzerő fakadhat másból is mint a külső, ezért esélyesebb hogy a csúnya férfi (ha szorult belé némi igénytelenség is) hozzáillő párt talál mint az a nő akire kb. a férfiember pénisze nem tudna felállni annyira visszataszító. Ráadásul a csúnya nők is válogatósabbak mint a férfiak, így nekik mégnehezebb összehozni valamit a realitás talaján maradva.
Remélem a kérdező örömét leli az igazában! Ja és amúgy az a nő aki nem kell senkinek pont ugyanolyan incel kategória mintha férfiként nem kell a másik nemnek, szóval kérlek kérdező, te ne dobálózz ezzel a kifejezéssel, mert magadra dobod!
Szerintem a pasiknak nehezebb bár elfogult vagyok pasiként.
én itt vagyok 25 évesen és a legjobb esélyem szexre ha hivatásoshoz megyek.
Szerettem volna kapcsolatot de bele törődtem.
Az a baj, hogy az itteni "ronda" nők elfogultak. Nagyon. Kaptam pár itteni "ronda" nőtől képet. Többségük teljesen átlagos volt, 1 lány volt kifejezetten szép és néhányan átlag alattiak. 1 nő volt csak, akire azt lehetett mondani, hogy ronda.
De, amit fejben hoztak... 1-2 nap beszélgetéstől is elszívták az ember minden életkedvét, annyira pesszimisták voltak. Foglaltként értelemszerűen nem akartam tőlük semmit, de amilyen arcokat láttam, az ismerőseim többségénél simán lett volna esélyük, HA nem ennyire negatívak. Érthető, hogy ezek a magukat rondának tartó nők nem találnak férfit, de nem a kinézetükkel van a probléma.
Ha 14# igaz, akkor nem lehet kamu az egész, létező nőkről van szó akik magukat rondának látják, és elhagyják
Amúgy is ugyanolyan mint az incel fiúk panaszkérdései, arra valamiért nem gondolják hogy kamu
Csúnya férfiaknak vagy csúnya nőknek nehezebb NORMÁLIS kapcsolatot találni?
Csunya Nőknek
Igen, szexet csúnya férfinak nehezebb.
Egyebként, a feeriaknak konnyebb. Semmi dolguk nincs, csak pénzt keresni. Az meg ma már könnyü.
Ugyanolyan nehéz.
Mindenki olyan pàrt szeretne, aki tetszik neki.
Ha ronda vagy ràd sem néznek, meg csak haverként kezelnek.. ha többet akarsz pl talàlkozni kettesben máris kocc van.
Dehogy tud egy férfi kompenzàlni.
A csinos lányok leszarjàk a személyiséged, ha nem vagy helyes.
A kövérek meg csak azért fognak összejönni veled, mert nem jutna nekik jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!