Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csúnya férfiaknak vagy csúnya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya férfiaknak vagy csúnya nőknek nehezebb NORMÁLIS kapcsolatot találni?

Figyelt kérdés

Csúnya nőként állítom, hogy szerintem a nőknek. Persze vannak olyan elvetemült férfiak, akik megdugnák még a legrondább nőt is (engem mondjuk ha belegondolok szerintem pont nem), de az inkább megalázó, mint hízelgő. Kapcsolatra tapasztalatom szerint még a csúnya férfiak sem vállalják fel a csúnya nőket, inkább maradnak egyedül (170 centis 130 kilós előnytelen külsejű ismerősöm pont most utasított el egy amúgy nem ronda, csak duci nőt, mert neki nem jönnek be a kövérek).

A férfiaknak sokkal több lehetőségük van kompenzálni: ha valaki tényleg értelmes, normális és jó ember, rosszabb külső ellenére is könnyebben találhat magának (akár átlagos) barátnőt. Aki a golddiggerekre utazik, az pénzzel is tud magának nőt szerezni. Valahogy az is feltűnt, hogy a férfiak nem tudnak annyira vállalhatatlanul rosszul kinézni, mint egyes nők (pl. én), ha adnak magukra. A nők egy előnytelenebb arccal már lényegében eláshatják magukat, még a csúnyább arcú férfiak simán bejöhetnek a nőknek, ha mellette mondjuk izmosak, férfiasak. Egy ronda arcú jó testű nő viszont ugyanúgy maximum dugásra alkalmas (zacskóval a fején, haha...)

Ki mit gondol? Elborult elméjű, valóságtól elrugaszkodott incelek hiaztije nem érdekel :)

2021. ápr. 24. 11:32
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
89%
pasiknak
2021. ápr. 24. 17:15
 22/33 anonim ***** válasza:
57%

Ha nem vagy iszonyatosan elhizva menj el pár profi sminkeshez. Azok valamit varázsolnak rajtad. Full jó nők vannak az utcán, aztán amikor lemossak a sminket kajak hátulról nem tudom őket megdugni.

Ha még el vagy húzva adj le pár kilót. Ne modell szintre, csak ilyen feszes teltre. Ők néha még nekem is bejönnek.

2021. ápr. 24. 21:21
 23/33 anonim ***** válasza:
75%
Az itt magukat csúnyának kiadó állítólagos nők közül még egyiknek sem sikerült bizonyítania, hogy valóban azok.
2021. ápr. 24. 22:14
 24/33 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező, te csúnya nőként összejönnél egy olyan férfival, akit külsőre teljesen visszataszítónak tartasz? Valószínűleg nem, és más nők sem. Egy bizonyos szint alatt a kinézetet nem lehet kompenzálni semmivel. Ha úgy gondolod, hogy egy férfi nem tud ennyire vállalhatatlanul kinézni, akkor még nem találkoztál eléggel.
2021. ápr. 24. 23:45
 25/33 anonim ***** válasza:
78%

"Férfiaknál csak egy kategória az, aki egyedül van: az alkoholisták."

Meg még RENGETEGEN akikről nem tudod elképzelni, hogy évek óta nincsen kapcsolatban, igen, vannak-vagyunk sokan. Mondjuk lehet éppen az a baj, hogy nem vagyok alkoholista, sok nőnek a "falubikája-rosszfiú" jön be, azok meg jellemzően alkeszek.

2021. ápr. 25. 23:11
 26/33 anonim válasza:
75%

Kevésbé vonzó nőként az a tapasztalatom, hogy a nőknek nehezebb. Már általános iskolás korom óta mindig is a srácok kinevettek, kigúnyoltak engem az előnytelen külsőm miatt. Gimnazista koromban már hál istennek nem tettek megjegyzéseket, csak szimplán mellőztek. Minden barátnőmnek akadt ilyenkor több hódolója, mindig hallgattam a szerelmes történeteiket. Bár azért megjegyzem nekik sem volt mindig könnyű, sokszor volt, akit pofára ejtettek, én ebből legalább kimaradtam. Akkoriban volt tánc az iskolában és mindig én voltam az, akit legutoljára kértek fel, sokszor a tanár szólt nekik, hogy hé, kérjétek fel ezt a lányt is (vagyis engem).

A férfiak vizuális típusok, számukra kulcskérdés a nő külseje. Míg azért láthatjuk hogy, sok csúnyább férfi, ha nem kis bátortalan, hanem magabiztos, humoros, eszes, van dumája simán talál magának nőt. Még sulis éveim alatt egy alacsony, vézna ellenben nagy dumás srác volt a legnagyobb nőfaló, a legjobb csajokkal járt. Durván elhízott férfi ismerőseimnek is több barátnőjük volt, míg a hasonló külső adottságokkal rendelkező nőismerőseimnek egy sem. Egy régebbi csajismerősöm is összejött egy csúnya férfival, és folyton róla áradozik, hogy ő a lelki társa, milyen kedves figyelmes stb.

Ellenben, hiába lehet egy nő lelki kincsesbánya, ha egy férfi nem tudja megkívánni, akkor megtarthatja a belső értékeit magának. Ha egy nő előnytelen külsejű, sokszor a smink, ruha se segít rajta, ezt jól mutatja két kolleginám példája: az egyik karcsú, szép arcú tipikus jónő, sokszor a legegyszerűbb melegítőruhában jelenik meg, nem sminkel, haját lazán összefogja, mégis bomlanak érte a férfiak, míg egy másik hölgy, a legcsinosabb ruhákban legjobb sminkben sem tudja felkelteni a férfiak érdeklődését, ugyanis, nincs valami szép arca és jó teste.

2021. ápr. 27. 10:19
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

26 nagyon érdekes és valamiért megérintett amit írtál.

Annak ellenére hogy szerintem a pasiknak még mindig nehezebb dolga van,sokkal több magányos pasi van mint nő hogy a szüzességről ne is beszéljünk.Teljesen megértelek egyébként te nő ként a nő társaid veszed észre én pedig pasiként nyilván ön magam és a többi férfit.

25f

2021. ápr. 27. 10:26
 28/33 anonim ***** válasza:
36%

26# tökéletesen megfogalmazta

Hiába vagyok én is férfi, és hiába jóval nehezebb átlag férfiként a pártalálás, a kérdésben említett felállásban akkor is a nők húzzák a rövidebbet, ez tisztán látszik.

Nem véletlenül álltam a nôk oldalára ebben a topicban, itt és most igazuk nekik van.

És nem csajozási szándékkal találtam ki ezt az álláspontomat

2021. ápr. 27. 10:44
 29/33 A kérdező kommentje:
26, teljesen egyetértek. Engem is folyamatosan bántottak az iskolában (sajnos még középiskolában is). Azzal heccelték egymást a fiúk, hogy "itt a csajod" (vagyis én), öklendezést imitálva. Volt, hogy késve érkeztem órára és kollektív fujjogás fogadott, olyanokat kiabáltak, hogy "takarodj". Nem csak az osztálytársak, hanem az évfolyamtársak is random beszólogattak a folyosón, hogy hogy nézek már ki. Általános iskolában fizikailag is bántottak, kigáncsoltak, fejbe dobáltak kövekkel, focilabdával, egyszer egy letört faággal vertek arcon. Pedig nem voltam kövér, sminkeltem, vasaltam a hajam, divatos ruhákban jártam, Converse cipőm volt (akkoriban ez volt a menő).
2021. ápr. 27. 10:59
 30/33 anonim ***** válasza:

29#

Ezek nyilván jót tettek a lelkednek és az önbecsülésednek kérdező, sajnálatos

Persze mással is megesett hasonló, de ez sem lekicsinyelhető probléma, a múlt sebei igenis súlyos következményekkel járnak, az idő pedig sohasem gyógyítja be őket teljesen, a lélek súlyosan sérül

Így nem működik az sem hogy kompenzáljon az ember, mert sérült személyiségként nem tud az ember kompenzálni, nőként pedig nehezebb is kompenzálni a rondaságot

2021. ápr. 27. 11:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!