Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehetne kapcsolatom, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne kapcsolatom, ha szégyellős vagyok a fiúktól és/mert előnytelen a külsőm? 21L

Figyelt kérdés
Még fiú barátaim se voltak soha, nem merek a szemükbe nézni, zavarba jövök a közelükben és mikor rám néznek arra gondolok, hogy arra gondolnak, milyen csúnya vagyok. Sosem próbált velem egy fiú sem kettesben beszélgetni és fel se vagyok erre készülve, nagyon ciki ez 21 évesen. Mihez kezdjek?

2020. jún. 27. 13:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
64%
Ismerkedj interneten.
2020. jún. 27. 13:38
 2/19 A kérdező kommentje:
Interneten még rosszabb, mert képküldéskor úgyis elutasítanak.
2020. jún. 27. 13:40
 3/19 anonim ***** válasza:
94%
Hányszor próbáltad? Miért gondolod csúnyának magadat?
2020. jún. 27. 13:41
 4/19 A kérdező kommentje:
Be szoktak szólogatni, ez megy kiskoromtól. Régebben tettem fel képet az alteregómról ide is és cseppet sem voltak hízelgőek a válaszok, ilyenek voltak, hogy fúúúj! például.
2020. jún. 27. 13:45
 5/19 anonim ***** válasza:
94%

Új frizura, kozmetika, pár új ruha?

Nem hinném, hogy totálisan menthetetlen vagy.

2020. jún. 27. 13:54
 6/19 A kérdező kommentje:
A szép ruha a szép lányokon áll jól, rajtam nevetséges lenne. A smink meg azt mondják hátrány a férfiaknál, a természetességet szeretik.
2020. jún. 27. 13:56
 7/19 anonim ***** válasza:
98%

Egy jól megválasztott ruha mindenkin megjelenésén dob.

Kozmetika alatt nem sminket értettem, hanem arctisztítást, szemöldökszedést, ilyesmit. :)

Mivel nem tudom,hogy nézel ki, ezek jutottak eszembe,amik a külsőt illetik.

Meg persze az önbizalmat is erősíteni kellene.

2020. jún. 27. 14:02
 8/19 anonim ***** válasza:
79%

Nem fogok lódítani: ha tényleg nagyon előnytelen a külsőd, akkor nehéz helyzetben vagy - persze, azon lehet változtatni.

A kérdés elsőre inkább az, hogy tényleg nagyon nem nézel ki jól, vagy csak te gondolod ezt magadról, és a kevés önbizalmad miatt nem alakulnak ki jó emberi kapcsolataid (nem csak párkapcsolatra gondolok).

A születési rendellenességektől és "hibáktól" eltekintve mindenen tud magán az ember változtatni. Ahogy írták előttem is: hozzád illő frizura, hozzád illő szép ruhák, alkalmankénti smink (ezt nem árt gyakorolni). Utóbbi nem hátrány, általában a túlzásba vitt smink az, amit nem szeretünk.

Szégyellősségről meg annyit, hogy szintén lehet rajta változtatni. Beszélj sokat emberekkel (nem lesz könnyű az elején), neten is, élőben is, aztán hidd el, pár év múlva (ami most sok időnek tűnik, pedig nem az) nem lesznek ilyen problémáid.

Ja, és ne félj egyedül lenni: legyenek hobbijaid, fejleszd magad, teljesedj ki valamiben. Hidd el, pont akkor sokkal jobb esélyeid vannak, amikor nem görcsölsz ezen a dolgon, hanem felszabadultan éled a mindennapjaid.

2020. jún. 27. 14:23
 9/19 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem is lehet, hogy te rondábbnak érzed magad mint ami vagy. A mai világban könnyű önértékelési problémákkal küzdeni. Ha tényleg előnytelen a külsőd keress valakit aki ért hozzá és hozd ki magadból a legtöbbet és ne legyél annyira szégyenlős ez a legtöbb amit tehetsz. 23F
2020. jún. 27. 15:19
 10/19 anonim ***** válasza:
92%
Ha gondolod küldj egy képet privátban, és őszintén elmondom a véleményem, hogy tényleg olyab előnytelen-e a külsőd. Szerintem amúgy a legtöbben akik így vannak inkább csak félnek normálisan öltözködni, kicsit jobban megmutatni magukat stb. Szóval nem előnytelennek mondanám a külsejüket, hanem kissé igénytelennek.
2020. jún. 27. 15:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!