Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol és hogyan tudok kapcsolatot kialakítani 20-as éveik második felében járó férfiakkal csúnya nőként?
Figyelt kérdés
Tinder nem jőtt be.#ismerkedés #társkeresés Tinder
2020. febr. 23. 13:38
1/38 anonim válasza:
Ne válogass, húzz jobbra mindenkit, és akkor be fog jönni a tinder.
2/38 anonim válasza:
Ja, húzkodj ronda pasikat is. Nekem bejött.
4/38 A kérdező kommentje:
Annak semmi értelme nrm lenne, hogy nekem nem tetsző férfiakkal csetelgessek hosszasan.
2020. febr. 23. 13:46
5/38 Noren1989 válasza:
Ezt a kérdést mennyire érzed reálisnak?
7/38 A kérdező kommentje:
Ebben a kérdésemben és a válaszokra adott kommenteimben mindent leírtam a csúnyaságonról: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
2020. febr. 23. 13:54
8/38 anonim válasza:
Ez alapján kiestem, mert vékony vagyok :/
Azt nem tudom, hogy onnan nézve melyik az ország másik fele.
Én Pest megyében lakom.
9/38 anonim válasza:
Sehogy,fiatal pasiknak nem kell ronda nő.Próbálkozz 40 felettieknél,azok örülnek ha szóba áll velük valaki.
10/38 anonim válasza:
Idézném az egyik kommentedet a linkelt kérdésedből.
"Nincsenek nagy elvárásaim: barna haj, barna szem, borosta vagy szakáll, átlagos testalkat (se vékony, se pocakos ne legyen), 180-200 cm közötti magasság és 27-30 közötti életkor, valamint legyen benne valami, ami megfog és persze ne az ország másik felén éljen."
Azért ezek elég nagy elvárások, és nagyon leszűkítik a kört. A kategóriádon belül keresgélj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!