Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol és hogyan tudok kapcsolato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol és hogyan tudok kapcsolatot kialakítani 20-as éveik második felében járó férfiakkal csúnya nőként?

Figyelt kérdés
Tinder nem jőtt be.

#ismerkedés #társkeresés Tinder
2020. febr. 23. 13:38
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
87%
Hát ilyen elvárásokkal jobb ha veszel pár macskát. 29f
2020. febr. 23. 16:28
 22/38 A kérdező kommentje:
Konkrétan mi az, ami szerintetek túlzás? Most komolyan a magassággal vagy a barna hajjal van a gond? Megfordítva a kérdést ti mit vártok el egy ellenkező nemű személytől?
2020. febr. 23. 16:53
 23/38 anonim ***** válasza:
80%
Azzal van a gond, hogy olyan pasit akarsz, aki nálad jobb (valószínűleg sokkal jobb) nőt is megkaphat. De ez teljesen általános a nők körében, a női társkeresési gondok 99%-a erre vezethető vissza.
2020. febr. 23. 17:01
 24/38 anonim ***** válasza:
100%
Igaz, ami igaz, eléggé megnehezíted a saját dolgokat azzal, hogy a saját bevallásod szerint is csúnya lányként elég speckó elvárásaid vannak. Önmagában egyik sem túlzó, de így összeadva őket eléggé beszűkül a kör. A legtöbb embernek 1-2 fő kritériuma van (pl. ne legyen kövér és legyen nálam magasabb), a többi pedig igazából az összképen és a személyiségen múlik. De így ne számíts sok jóra, hogy már azért is elutasítanál valakit, mert kék a szeme. Mielőtt megkapnám, hogy savanyú a szőlő, mindegyik kritériumnak megfelelek (de nem keresek társat), szóval nem puszta csesztetésből írom ezt.
2020. febr. 23. 17:01
 25/38 A kérdező kommentje:
Senkinek nem jutna eszembe ilyen stílusban írni,hogy "neked csak savanyú a szőlő". Azért, mert valaki nem tetszik külsőleg még nem vagyok vele bunkó, de kapcsolatot nem akarok tőle, belegondolok, hogy nekem mindez fordított helyzetben hogy esne. Kár, hogy nem keresel senkit, de tiszteletben tartom. Pozitivumom, amivel talán hosszabb távon ellensúlyozni tudom a külsőmet, hogy 7,5 éve élek önállóan, főzni és sütni tudok, házimunka elvégzése, egy villanykörte kicserélése vagy egy IKEA bútor összeszerelése nem jelent gondot.
2020. febr. 23. 17:20
 26/38 anonim ***** válasza:
83%
#25, jah, mert téged aztán érdekel, mit tud a férfi, ha nem jön be külsőre. Figy, elvárod, hogy a jól kinéző férfiak hunyjanak szemet a előnytelen külsőd felett, miközben te természetesen ugyanerre nem vagy hajlandó. Na, sok sikert az IKEA bútor szerelésben.
2020. febr. 23. 17:26
 27/38 Noren1989 ***** válasza:
65%

Legalább egy képet dobtál már valaki itteninek?

Először is fel kellene mérni a helyzetet, hogy a külsőd gázabb, vagy a belsőd.

Amúgy nézzük reálisan, te az átlagmagasság felett akarnál vadászni férfira, no kérlek már ez simán probléma lehet.

Ha Tinderen ilyen kevés faszit húztál jobbra, akkor te komolyan azt vártad, hogy 8ból lesz match?

Az elvárásaidat max a külsőségek tekintetében ismertük meg, de pl nem tudjuk, hogy milyen magas vagy? Smink segt az arcodon, vagy próbáltál bármit tenni?

Ha esetleg ezekre nem lenne válasz, maradhat még az az opció, hogy szimplán kamukérdés.

2020. febr. 23. 17:35
 28/38 anonim ***** válasza:
95%

Igen, szerintem sem vagy korrekt.

Olyan dolgokat vársz el, amit te nem tudsz nyújtani.

Senki sem tökéletes. A társad sem lesz az.

2020. febr. 23. 17:37
 29/38 anonim ***** válasza:
90%

Mint ronda társad írok.

Nem azt mondtuk, hogy érd be egy hajlétalan igénytelen taggal.

De mivel te neked kéne e legjobban tudni, hogy a rondaságod ellenére vannak jó tulajdonságaid, meg se adod a lehetőséget, hogy megismerj egy pasit, aki lehet nem a legszebb, de nagyon jó kapcsolatotok lenne.

Ha hiszed, ha nem. Volt egy elég helyes barátom, pont azért mentünk szét, mert képtelen voltam ekhinni, hogy én kellek neki, és az őrületbe kergettem az önbizalomhiányommal.

Egy velem egy szinten lévő pasinál sose éreztem, hogy bizonyítanom kell neki, vagy jobb nálam.

Na, de mindegy, jó szerelést.

2020. febr. 23. 17:37
 30/38 anonim ***** válasza:
46%
Kérdező, nem Tímea vagy véletlenül?
2020. febr. 23. 18:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!