Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol és hogyan tudok kapcsolatot kialakítani 20-as éveik második felében járó férfiakkal csúnya nőként?
Legalább egy képet dobtál már valaki itteninek?
Először is fel kellene mérni a helyzetet, hogy a külsőd gázabb, vagy a belsőd.
Amúgy nézzük reálisan, te az átlagmagasság felett akarnál vadászni férfira, no kérlek már ez simán probléma lehet.
Ha Tinderen ilyen kevés faszit húztál jobbra, akkor te komolyan azt vártad, hogy 8ból lesz match?
Az elvárásaidat max a külsőségek tekintetében ismertük meg, de pl nem tudjuk, hogy milyen magas vagy? Smink segt az arcodon, vagy próbáltál bármit tenni?
Ha esetleg ezekre nem lenne válasz, maradhat még az az opció, hogy szimplán kamukérdés.
Igen, szerintem sem vagy korrekt.
Olyan dolgokat vársz el, amit te nem tudsz nyújtani.
Senki sem tökéletes. A társad sem lesz az.
Mint ronda társad írok.
Nem azt mondtuk, hogy érd be egy hajlétalan igénytelen taggal.
De mivel te neked kéne e legjobban tudni, hogy a rondaságod ellenére vannak jó tulajdonságaid, meg se adod a lehetőséget, hogy megismerj egy pasit, aki lehet nem a legszebb, de nagyon jó kapcsolatotok lenne.
Ha hiszed, ha nem. Volt egy elég helyes barátom, pont azért mentünk szét, mert képtelen voltam ekhinni, hogy én kellek neki, és az őrületbe kergettem az önbizalomhiányommal.
Egy velem egy szinten lévő pasinál sose éreztem, hogy bizonyítanom kell neki, vagy jobb nálam.
Na, de mindegy, jó szerelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!