Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol és hogyan tudok kapcsolatot kialakítani 20-as éveik
második felében járó férfiakkal csúnya nőként?
Én 176 centi vagyok, 25 éves, és vékony alkatú.
Ha ennyi alapján nem esek bele a szűrődbe, akkor már nem is jöhetnék szóba?
A személyiségről pedig egy árva szót sem ejtesz...
2020. febr. 23. 14:12
12/38 A kérdező kommentje:
Konkrét km-t nem mondanék, inkább csak annyit, hogy ne kelljen hozzá 1 óránál többet utazni, de a legjobb az lenne, ha ő is budapesti lenne. Szerintem nagyon alapokat várok csak el, barátnőimnek például sokkal-sokkal nagyobb elvárásaik vannak, mégis találnak/találtak maguknak párt. Azért csak a külsőről írtam, mert először azt lehet csak látni, ha az szimpatikus, utána jöhetnek a belső értékek.
Ez vicc, magadról is mondod hogy csúnya vagy de azért elvárod hogy legyen 2 méter magas, még a hajszíne se mindegy hogy milyen...
Vagy lejjebb adsz az igényeidből (amit úgyse fogsz, mert olyan nő nem létezik aki lejjebb adna, kell neki a tökéletes), vagy maradnak a macskák.
2020. febr. 23. 14:31
Szerintem már réges-rég lett volna partnered, ha nem lennének óriási igényeid a férfi külsejét tekintve.
Én is szexeltem egy kb 85 Kg, 160 magas lánnyal és baromi jó volt minden alkalommal.
Ja és én nem vagyok "csúnya".
2020. febr. 23. 14:45
15/38 A kérdező kommentje:
Nem kell, hogy pontosan 2 méter legyen, azt irtam, hogy 180-200 cm közötti. Ha a barna hajú férfiak az eseteim, akkor nem fogok ismerkedni egy szőke/vörös hajúval, ha utóbbiak a szememben nem vonzók. 85 kg szerencsére nem vagyok, irtam, hogy a fogyasi terv szerint 5 kg plusz van rajtam. Melyik konkrét elvarásomat tartjátok egyébként túlzásnak?
Ha valaki elolvassa a kérdésed, még akár azt is hiheti, hogy jajj szegény lány biztos szeretethiányos, mert még sosem kellett senkinek...
Valójában meg el sem fogadod mások közeledését, ha ezek az emberek nem férfi modellek.
Az érzelmek nem 180 centivel, meg 80 kilogrammal és barna hajjal működnek. 26 évesen erre még nem jöttél rá?
2020. febr. 23. 15:47
Ez úgy működik, ha jó pasit akarsz (akármilyen is az ízlésed), akkor olyan nőnek kell lenned, akit a jó pasik választanak. Mert ők, a többi férfival ellentétben, válogathatnak a nők közül. Ha pedig a Tinderen az általad kiszemelt férfiak ignorálnak, akkor az azt jelenti, hogy teljesen el vagy tájolva, milyen ligában játszol.
2020. febr. 23. 15:49
18/38 A kérdező kommentje:
Nem szoktak felém úgy közeledni soha, maximum barátilag. Egyáltalán nem kell, hogy férfimodell legyen az illető. Ha olyanokat is jobbra húznék, akik nem az eseteim, akkor eleve hazugságra épülne a kapcsolat és csak egymás idejét húznánk hót feleslegesen. Aki nem úgy néz ki legalább minimálisan, mint amit leírtam az iránt nem lesznek soha érzéseim (ezt nem lehet kierőszakolni, hogy legyenek), nem tudok rá potenciális párként tekinteni.
"Nem szoktak felém úgy közeledni soha, maximum barátilag."
Akkor túl jó pasit akarsz, ilyen egyszerű. Ha még "arra" sem kellesz, akkor meg pláne. Ha nem tudsz megbarátkozni a gondolattal, hogy nem járhat minden nőnek jó pasi, akkor ideje lassan elkezdeni macskákat gyűjteni.
2020. febr. 23. 16:16
20/38 A kérdező kommentje:
Nem hozhatok az albértletbe macskát, valamint egy állat szerete mégsem hasonlítható össze egy férfi szeretetével.
Kapcsolódó kérdések: